Antena 3 CNN Externe Semnal de alarmă pentru Donald Trump: "Vor fi revolte! Oamenii vor ieși pe străzi cu furci și torțe!"

Semnal de alarmă pentru Donald Trump: "Vor fi revolte! Oamenii vor ieși pe străzi cu furci și torțe!"

Semnal de alarmă pentru Donald Trump: "Vor fi revolte! Oamenii vor ieși pe străzi cu furci și torțe!"
Sursa foto: Foto: Donald Trump/Facebook
28 Noi 2016   •   12:42

Senatorul american Ted Cruz l-a avertizat pe președintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, dar și alți lideri republicani, că vor avea de înfruntat revolte sociale dacă nu vor respecta o parte din promisiunile făcute în timpul campaniei prezidențiale, conform CNN.

“Dacă avem pe mână Casa Albă, ambele Camere ale Congresului și nu respectăm aceste promisiuni, cred că vom avea revolte în societate, cu oameni înarmați cu torțe și furci”, a declarat Cruz, la o emisiune televizată.

“Oamenii s-au săturat de politicile de la Washington, mandatul acesta trebuie să facă niște modificări puternice și cel mai rău lucru pe care îl pot face republicanii acum este să revină la afacerile vechi”, a declarat oficialul, conform CNN.

Cruz, un oponent ardent al lui Trump până la ultimele luni de campanie, a fost întrebat și dacă își schimbă discursul, după ce l-a catalogat pe Trump ca “un mincinos patologic” și “fundamental imoral”.

“Nu voi contesta trecutul. Dar vreau să mă concentrez pe viitor. Mă voi concentra pe ce avem în față și pe rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm”, a explicat Cruz, care a refuzat să își modifice comentariile făcute anterior.

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close