Antena 3 CNN Externe Siria: Explozia unui autocar, soldată cu moartea a 11 deţinuţi

Siria: Explozia unui autocar, soldată cu moartea a 11 deţinuţi

Siria: Explozia unui autocar, soldată cu moartea a 11 deţinuţi
Sursa foto: Foto: Antena 3
21 Ian 2012   •   14:37

În urma unei exploziei unui camion care transporta un grup de deţinuţi, unsprezece persoane au fost ucise, sâmbătă, în provincia Idleb, din nord-vestul Siriei, a anunţat Observatorul Sirian al Drepturilor Omului (OSDO), citat de AFP.
   
"Unsprezece deţinuţi au fost ucişi în explozia unui dispozitiv-capcană care a vizat camionul ce îi transporta pe drumul care face legătura între oraşul Idleb şi satul Mastume, în această dimineaţă", a declarat preşedintele OSDO, Rami Abdel Rahman, adăugând că şi membrii serviciilor de securitate au fost răniţi în explozie.
   
OSDO a menţionat că în aceeaşi regiune se înregistrează "confruntări violente între armată şi disidenţi, în localitatea Kfarnebel, la Jabal el-Zawiya, în cursul cărora armata a utilizat mitraliere". El a precizat că "un membru al securităţii a fost ucis la un baraj din vestul localităţii".
   
Potrivit rapoartelor ONU, reprimarea revoltei populare care afectează Siria de la jumătatea lui martie 2011 a provocat moartea a peste 5.400 de persoane.

×
Subiecte în articol: Siria OSDO
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close