Antena 3 CNN Externe Slăbise mult în ultimele luni și avea dureri mari de burtă. Ce au descoperit medicii după ce i-au făcut analizele

Slăbise mult în ultimele luni și avea dureri mari de burtă. Ce au descoperit medicii după ce i-au făcut analizele

Slăbise mult în ultimele luni și avea dureri mari de burtă. Ce au descoperit medicii după ce i-au făcut analizele
01 Iul 2016   •   12:35

Emily Sanders slabise 5 kilograme in sapte luni, fara sa isi propuna asta, dar era mai activa si mai energica. La un moment dat, a inceput sa resimta crampe puternice, ceea ce a ingrijorat-o si a facut-o sa ceara ajutorul unui doctor.

Ajunsa la Urgente, i s-au facut mai multe analize si, cand a primit rezultatele, nu i-a venit sa creada ce avea sa se intample cu ea: era insarcinata in sapte luni! Nimic nu i-a dat de banuit in aceste luni ca ar fi insarcinata: greutatea ii scauze iar menstruatia era normala. In plus, nascuse primul copil in urma cu un an, asa ca stia ce inseamna sa fii insarcinata, scrie kanald.ro.

Ea suferea de placenta previa, o problema a sarcinii in care placenta creste in partea inferioara a uterului si acopera total sau partial din deschiderea colului uterin. Afectiunea ii provoca crampe si sangerari, pe care l-ea pus pe seama unui ciclu menstrual neregulat.

 

×
Subiecte în articol: femeie insarcinata gravida doctor analize
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close