Antena 3 CNN Externe Soţia lui Dominique Strauss-Kahn confirmă despărţirea de fostul şef al FMI

Soţia lui Dominique Strauss-Kahn confirmă despărţirea de fostul şef al FMI

Soţia lui Dominique Strauss-Kahn confirmă despărţirea de fostul şef al FMI
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
31 Aug 2012   •   17:38

Jurnalista franceză Anne Sinclair a confirmat implicit despărţirea de soţul ei, Dominique Strauss-Kahn, fost şef al Fondului Monetar Internaţional (FMI), într-un interviu publicat vineri de cotidianul francez Le Parisien, citat de AFP.
   
La întrebarea "Cum vă merge în viaţa personală de la separarea de Dominique Strauss-Kahn ?", directoarea editorială a Huffington Post în Franţa a declarat: "Arăt bine, mi-am luat vacanţă, am muncit din greu, sunt foarte implicată în alegerile americane".
   
"Încă am o legătură puternică cu cei şase copii ai mei" - doi pe care i-a avut cu jurnalistul Ivan Levai şi şase născuţi din relaţiile anterioare ale lui DSK -, a mai spus Sinclair, declarând şi că se simte bine şi mulţumeşte pentru întrebare.
   
Pe 2 iulie, o sursă apropiată fostului director al Fondului Monetar Internaţional a confirmat că DSK şi Anne Sinclair, ambii în vârstă de 63 de ani, căsătoriţi de 20 de ani, erau despărţiţi de o lună. Însă niciunul dintre ei nu a confirmat direct acest lucru.
   
Întrebată dacă doreşte să o cunoască pe Isabelle Adjani - care va juca rolul ei într-un film de Abel Ferrara inspirat de afacerea DSK -, Anne Sinclair a răspuns afirmativ, precizând că îi place foarte mult actriţa. Însă a explicat că nu ar discuta cu aceasta despre viaţa ei personală.
   
DSK şi Sinclair s-au întors în Franţa pe 4 septembrie anul trecut, după ce au petrecut peste trei ani la Washington, unde Strauss-Kahn a fost director general al FMI până la 18 mai 2011.
   
El a demisionat în urma denunţului unei cameriste de la hotelul Sofitel din New York, Nafissatou Diallo, care îl acuză de agresiune sexuală.
   
Procedura penală a fost abandonată la sfârşitul lui august 2011, procurorul având îndoieli cu privire la credibilitatea tinerei, dar o procedură civilă este în desfăşurare la New York.  Acest caz a pus capăt ambiţiilor prezidenţiale ale lui DSK.
   
Pe 26 martie, el a fost arestat preventiv la Lille (Franţa) pentru proxenetism agravat în bandă organizată în cadrul afacerii supranumite Carlton.
 

×
Subiecte în articol: Fondul Monetar International FMI
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close