x close

Fii alături de noi!

Bombardamente SUA în Yemen. Zeci de combatanți Al Qaida au fost uciși

de S.T.   •   23 Mar 2016   •   08:34
Bombardamente SUA în Yemen. Zeci de combatanți Al Qaida au fost uciși  534
Foto: Facebook/USA Army

O lovitură americană vizând o tabără de antrenament Al Qaida în Peninsula Arabia (AQAP), instalată într-o regiune muntoasă din Yemen, a făcut "zeci" de morți, a anunțat marți un purtător de cuvânt al Pentagonului într-un comunicat, informează Reuters și AFP.

Potrivit lui Peter Cook, peste 70 de combatanți AQAP foloseau această tabără. Forțele americane "încă evaluează rezultatul acestui bombardament", a precizat purtătorul de cuvânt. Dar "primul nostru bilanț este că zeci de combatanți AQAP au fost eliminați de pe câmpul de luptă", a adăugat el.

Surse la fața locului au indicat mai devreme că raiduri aeriene ale coaliției militare arabe au făcut "zeci de morți și răniți".

"Aceasta este o lovitură pentru capacitatea AQAP de a utiliza Yemenul ca o bază pentru atacuri ce amenință persoane din Statele Unite și demonstrează angajamentul nostru de a înfrânge Al Qaida", a notat purtătorul de cuvânt, citat de Reuters.

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Andreea Marin, la un pas de tragedie în trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit...

01 Iul 2016  •  18:54

sati