x close

Fii alături de noi!

Bombardamente SUA în Yemen. Zeci de combatanți Al Qaida au fost uciși

de S.T.   •   23 Mar 2016   •   08:34
Bombardamente SUA în Yemen. Zeci de combatanți Al Qaida au fost uciși  534
Foto: Facebook/USA Army

O lovitură americană vizând o tabără de antrenament Al Qaida în Peninsula Arabia (AQAP), instalată într-o regiune muntoasă din Yemen, a făcut "zeci" de morți, a anunțat marți un purtător de cuvânt al Pentagonului într-un comunicat, informează Reuters și AFP.

Potrivit lui Peter Cook, peste 70 de combatanți AQAP foloseau această tabără. Forțele americane "încă evaluează rezultatul acestui bombardament", a precizat purtătorul de cuvânt. Dar "primul nostru bilanț este că zeci de combatanți AQAP au fost eliminați de pe câmpul de luptă", a adăugat el.

Surse la fața locului au indicat mai devreme că raiduri aeriene ale coaliției militare arabe au făcut "zeci de morți și răniți".

"Aceasta este o lovitură pentru capacitatea AQAP de a utiliza Yemenul ca o bază pentru atacuri ce amenință persoane din Statele Unite și demonstrează angajamentul nostru de a înfrânge Al Qaida", a notat purtătorul de cuvânt, citat de Reuters.

poza

Actualitate

Radu Tudor: De 70 de ani, Moscova amenință România

De mai bine de 70 de ani, Moscova ameninta in permanenta Romania. Cand isi orienteaza retorica agresiva spre noi, cand rachetele. Ne-am obisnuit : Stalin, Brejnev, Putin – absolut nici o schimbare, scrie Radu...

28 Mai 2016  •  12:45

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati