Antena 3 CNN Externe O tânără mămică lucrează doar 5 minute pe zi și câștigă 6.000 de euro pe lună, fără a fi necesară experiența în domeniu. Acum îi învață și pe alții cum să facă același lucru

O tânără mămică lucrează doar 5 minute pe zi și câștigă 6.000 de euro pe lună, fără a fi necesară experiența în domeniu. Acum îi învață și pe alții cum să facă același lucru

O mamă din SUA a împărtășit cum reușește să câștige aproape 6.000 de euro pe lună, lucrând doar 5 minute pe zi de acasă. A reușit să își părăsească locul de muncă full-time, la doar 9 luni după ce și-a lansat afacerea.

O tânără mămică lucrează doar 5 minute pe zi și câștigă 6.000 de euro pe lună, fără a fi necesară experiența în domeniu. Acum îi învață și pe alții cum să facă același lucru
Sursa foto: Getty Images/ Flashpop
07 Apr 2024   •   19:45

Venitul suplimentar al lui Rachel Jimenez nu necesită experiență, ci doar un pic de cercetare de piață și gestionarea timpului în mod inteligent. La vârsta de 36 de ani, tânăra vinde produse imprimabile pe platforma online Etsy.

După ce produsul imprimabil este creat și pregătit pentru vânzare, trebuie doar să aloce "cinci până la zece minute pe zi" pentru a verifica mesajele.

"Ceea ce îmi place la Etsy este viteza cu care poți transforma o idee în realitate și să o testezi rapid, prezentând-o apoi unui public de sute de mii sau chiar milioane de potențiali cumpărători", a scris ea într-o postare, conform informațiilor furnizate de The Sun.

”Fie că vindeți articole fizice sau digitale, vă recomand să începeți mic și să testați piaţa. De exemplu, dacă creați produse fizice, nu începeți cu un inventar de 1.000 de articole.

În schimb, cumpărați ceea ce aveți nevoie pentru a vă lista primul articol, creați-l și apoi puneți-l acolo. Dacă se vinde, poți face mai multe. Dacă nu se vinde, puteți reveni la planșa de desen cu informații noi despre ceea ce nu funcționează. Același lucru este valabil și cu produsele digitale.

“Dacă mi-ai fi spus cum ar arăta viața mea acum un an, ți-aș fi râs în față”

Creează ceva pe baza cercetărilor tale, postează-l pe Etsy, comercializează-l și notează ce se întâmplă", a explicat ea.

Rachel afirmă că, după ce și-a dedicat întreaga atenție afacerii sale, a reușit să obțină un venit cu peste șase cifre în mai puțin de nouă luni și să își părăsească locul de muncă full-time.

“Dacă mi-ai fi spus cum ar arăta viața mea acum un an, ți-aș fi râs în față”, adaugă ea.

Rachel se concentrează pe vânzarea de produse digitale, eliminând nevoia de a ține stocuri, iar totul poate fi imprimat direct de către client după cumpărare.

"În cazul în care ești la început în acest domeniu, Canva este un instrument excelent pe care îl poți utiliza pentru a crea produse digitale", a scris ea pe blogul său.

"Produsele digitale pot include jurnale, planificatoare, șabloane de invitații de nuntă, meniuri pentru restaurante și multe altele. Dacă oamenii doresc să le tipărească, tu poți face acest lucru și apoi le poți vinde."

×
Subiecte în articol: bani lucrează afacere
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close