Antena 3 CNN Externe Tren deraiat în Turcia: Zece morți și 73 de răniți

Tren deraiat în Turcia: Zece morți și 73 de răniți

Tren deraiat în Turcia: Zece morți și 73 de răniți
Sursa foto: Foto: Twitter
08 Iul 2018   •   21:47

Update: Zece persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 73 au fost rănite ca urmare a deraierii duminică a unui tren de pasageri în regiunea turcă Tekirdag (nord-vest), a anunţat televiziunea publică turcă TRT Haber, care citează Ministerul Sănătăţii, relatează AFP.

Potrivit TRT Haber, trenul, care transporta 360 de pasageri, venea de la Kapikule, la frontiera cu Bulgaria, şi se îndrepta către Istanbul, când şase vagoane ale sale au deraiat.

Peste 100 de ambulanţe au fost trimise la locul accidentului, a precizat televiziunea.

Știre inițială: Un tren a deraiat duminică în nord-vestul Turciei, înregistrându-se cel puțin 13 morţi şi 73 de răniţi, a relatat agenţia de presă Demiroren, citată de Reuters.

Potrivit agenţiei de presă Anadolu, cinci vagoane au ieşit de pe şină într-o regiune în apropiere de graniţa cu Grecia. Trenul transporta peste 300 de persoane şi se îndrepta către Istanbul.

Biroul preşedintelui Recep Tayyip Erdogan a anunţat că şeful statului a fost informat de ministrul transporturilor şi de cel de interne despre accident.

Imagini transmise de televiziuni arată echipe de salvare îndreptându-se la locul accidentului. Canalul privat de televiziune CNN Turk a relatat că accidentul s-a produs din cauza unui pod prăbuşit.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: tren deraiat accident feroviar
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close