Antena 3 CNN Externe Trump, vorbe dure la adresa lui James Comey pe care l-a destituit de la conducerea FBI

Trump, vorbe dure la adresa lui James Comey pe care l-a destituit de la conducerea FBI

Trump, vorbe dure la adresa lui James Comey pe care l-a destituit de la conducerea FBI
13 Apr 2018   •   16:49

Preşedintele american Donald Trump l-a numit vineri 'mincinos' pe James Comey, pe care l-a destituit în mai 2017 de la conducerea Biroului Federal de Investigaţii (FBI) şi care va publica săptămâna viitoare o carte în care îl critică dur pe actualul lider de la Casa Albă.

''James Comey a organizat scurgeri de informaţii şi este un mincinos dovedit'', a scris preşedintele american pe pagina sa de Twitter.

''Practic toată lumea la Washington a fost de părere că el (James Comey) trebuie să fie concediat pentru treaba îngrozitoare pe care a făcut-o. El a scurs informaţii CLASIFICATE, pentru care trebuie să fie urmărit penal. A minţit Congresul sub JURĂMÂNT'', a adăugat liderul american pe Twitter.

''El este o bilă de noroi slabă şi falsă care a fost, aşa cum timpul a demonstrat, un director al FBI groaznic. Gestionarea cazului coruptei Hillary Clinton şi evenimentele conexe vor rămâne în istorie drept cea mai proastă 'muncă de mântuială' din istorie. Am avut marea onoare de a-l concedia pe James Comey!'', a continuat Donald Trump.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Donald Trump James Comey FBI presedintele
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close