Antena 3 CNN Externe Într-un oraș din Ucraina, fără niciun deces din cauza coronavirus, s-au săpat 600 de gropi, în avans. "În eventualitatea unui aflux" (Video)

Într-un oraș din Ucraina, fără niciun deces din cauza coronavirus, s-au săpat 600 de gropi, în avans. "În eventualitatea unui aflux" (Video)

Autoritățile din orașul ucrainean Dnipro au săpat peste 600 de morminte, pentru a fi pregătiți  în eventualitatea unui număr mare de victime din cauza pandemiei de Covid-19. Până la acesată dată nu s-a înregistrat niciun deces. Locuitorii sunt extrem de revoltați de decizie.

Într-un oraș din Ucraina, fără niciun deces din cauza coronavirus, s-au săpat 600 de gropi, în avans. "În eventualitatea unui aflux" (Video)
08 Apr 2020   •   21:44

De la începutul epidemiei, Ucraina a înregistrat 50 de decese cauzate de coronavirus.

Autoritățile din regiunea Dnipropetrovsk, unde nu a fost înregistrat niciun deces au luat o decizie cel puțin ciudată.

Au angajat mai mulți bărbați care de dimineață până seara sapă gropi în cimitire. Până acum au fost săpate mai bine de 600 de morminte.

Mai mult, primăria din Dnipro a cumpărat 2.000 de saci speciali pentru înmormântare, pentru a limita o eventuală răspândire a infecției, scrie agenția UNIAN.

Locuitorii nu au primit deloc bine decizia autorităților și spun chiar că acestea trag a rău pentru că sapă morminte în avans.

Oamenii chiar s-au revoltat și i-au cerut primarului să aibă grijă de spitale nu de cimitire, iar locuitorilor să le ofere măști de protecție.
 

×
Subiecte în articol: Ucraina morminte coronavirus
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close