Antena 3 CNN Externe S-a fotografiat în faţa unor capete umane trase în ţeapă şi a postat imaginile pe Facebook. Ce a pățit bărbatul

S-a fotografiat în faţa unor capete umane trase în ţeapă şi a postat imaginile pe Facebook. Ce a pățit bărbatul

S-a fotografiat în faţa unor capete umane trase în ţeapă şi a postat imaginile pe Facebook. Ce a pățit bărbatul
11 Apr 2016   •   17:39

Un sirian ajuns în Germania a fost inculpat de justiţia acestei ţări după ce a postat pe Facebook mai multe fotografii făcute în Siria, imagini în care apare împreună cu alte persoane în faţa unor capete umane tăiate şi trase în ţeapă, transmite luni agenţia EFE, scrie Agerpres.

Conform tribunalului din Frankfurt, sirianul în vârstă de 21 de ani, prezentat sub numele de Aria L, este acuzat de presupuse crime de război şi procesul său va începe pe date de 3 mai.

Procuratura federală din Karlsruhe a cerut inculparea lui în luna februarie. Conform actului acuzării, fotografiile în care el şi alte persoane apar în faţa capetelor trase în ţeapă ale unor soldaţi sau civili sirieni datează din martie sau aprilie 2014.

În acelaşi act se menţionează că acest sirian împreună cu celelalte persoane din respectivele fotografii şi-au bătut joc în mod conştient de cei morţi şi au desconsiderat demnitatea umană.

×
Subiecte în articol: Facebook imagini socante
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close