Antena 3 CNN Externe Un traficant de droguri a fost prins în timp ce căuta Pokemoni pe stradă în Anglia

Un traficant de droguri a fost prins în timp ce căuta Pokemoni pe stradă în Anglia

Un bărbat de 41 de ani, traficant de cocaină din Hampshire, Anglia, a fost prins în timp ce căuta Pokemoni pe stradă.

Un traficant de droguri a fost prins în timp ce căuta Pokemoni pe stradă în Anglia
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    24 Feb 2023   •   18:15

Raymond Phipps, în vârstă de 41 de ani, a fost condamnat la 5 ani de închisoare, el făcând parte dintr-un grup de 7 persoane care vindeau droguri.

Poliția a efectuat o investigație de un an numită "Operațiunea Tattoo", în cadrul căreia Phipps a fost supravegheat. Apărarea a susținut însă că acesta se juca Pokemon Go. Avocata Ioana Nedelcu a spus că, atunci când polițiștii l-au prins, Raymond Phipps aduna Pokemoni.

Metro relatează că poliția a găsit 13.350 de lire sterline într-o geantă a lui Phipps, iar acesta a spus că era un cadou de nuntă de la bunica sa. Acuzarea a susținut că geanta avea amprentele unui alt membru al rețelei de traficanți.

Procurorul Robin Leach a declarat că Phipps era intermediarul rețelei de droguri, ce pare "extrem de sofisticată și bine organizată", notează Mediafax. 

Potrivit Poliției din Hampshire, Raymond Phipps „prindea” Pokémon și vindea droguri.

"Infracțiunile pe care le-ați comis sunt atât de grave încât nu se justifică doar o amendă sau vreo pedeapsă comunitară. Cu toate acestea, având în vedere circumstanțele atenuante personale referitoare la sănătatea dvs. și timpul pe care l-ați așteptat pentru proces, ordon o pedeapsă de 5 ani de închisoare", a spus judecătorul.

×
Subiecte în articol: Pokemon traficant droguri Anglia
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close