Antena 3 CNN Life Familie 13 intrebari fierbinti despre sex si sexualitate

13 intrebari fierbinti despre sex si sexualitate

13 intrebari fierbinti despre sex si sexualitate
02 Dec 2012   •   23:01

 

In cazul in care ti-ai pus si tu macar o data o parte din interbarile de mai jos… iata si raspunsurile oferite de esquire.com.

1. A calculat vreodata cineva ce procent de lesbiene isi schimba orientarea sexuala? Singurul studiu despre care exista informatii in acest sens este cel efectuat de catre Lisa Dimond de la Universitatea Americana din Utah. Desfasurat vreme de 15 ani, Lisa a concluzionat ca un procent aproximativ de 8% dintre femeile lesbiene se reorienteaza sexual si prefera din nou barbatii, declarandu-se bisexuale sau, pur si simplu, nedeclarandu-si deloc identitatea sexuala.

2. De curand am incercat sa fac sex sub dus, a fost oribil, am alunecat si era cat pe ce sa-mi sparg si nasul. Aveti vreun sfat? Locurile umede precum dusul, piscina sau cada sunt locurile cele mai grele in care cineva poate face sex. Sfatul nostru e sa te reorientezi spre dormitor. Daca totusi partenerul de viata insista sa faceti sex sub dus, foloseste-te de elemente ajutatoare, precum covorasele impotriva alunecarii, manerele care se pot fixa in perete samd.

 Citeşte continuarea pe Problemesex.ro

 

×
Parteneri
O tânără de 17 ani a murit nevinovată în Timişoara
x close