Antena 3 CNN High Tech Cum ne ajută tehnologia să scădem facturile la energie electrică

Cum ne ajută tehnologia să scădem facturile la energie electrică

În perioada pe care o traversăm am devenit din ce în ce mai atenți la consumul de energie electrică. Tehnologia ne poate ajuta să fim mai eficienți energetic și să scădem astfel facturile.

Cum ne ajută tehnologia să scădem facturile la energie electrică
de Andreea Ştefan    |    09 Oct 2022   •   20:11

Victor Armășelu, vicepreședinte Samsung România, a vorbit în emisiunea 24 IT de la Antena 3 CNN despre cum putem folosi tehnologia în avantajul nostru, pentru a reduce costul facturilor la energie electrică.

”Știm cu toții că se fac eforturi la nivel european pentru a reglementa și subvenționa parțial costurile cu energia. Dar totuși, perioada pe care o parcurgem este una cu multe provocări.

Tocmai de aceea, Samsung a creat posibilitatea să facem economii în la consumul de energie electrică, dar în același timp să ne păstrăm confortul cu care ne-am obișnuit.

Doar ca să vă dau câteva exemple chiar acum, accesând site-ul companiei noastre, avem posibilitatea să comparăm consumurile energetice pentru toată perioada de utilizare a produsului Samsung, pe care eventual intenționăm să-l achiziționăm folosind o aplicație interactivă”, a declarat Victor Armășelu, vicepreședinte Samsung România.

×
Subiecte în articol: tehnologie facturi energie electrică
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close