Antena 3 CNN High Tech Noua generație de iPad, prezentată la evenimentul Apple. Vezi specificațiile tehnice

Noua generație de iPad, prezentată la evenimentul Apple. Vezi specificațiile tehnice

Noua generație de iPad, prezentată la evenimentul Apple. Vezi specificațiile tehnice
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de N.B.    |    23 Oct 2012   •   21:08

După ce Phil Schiller a prezentat noutățile despre Mac, cu noul MacBook Pro 13 și îmbunătățirile aduse celorlalte computere Apple, Tim Cook a revenit pe scenă pentru a vorbi despre iPad.

”Se pare că de fiecare dată când ne strângem există un nou număr care să arate cât de mult a crescut acest produs” a spus el.

Apple a vândut peste 100 de milioane de tablete și, în ciuda lansării de noi produse concurente, 91% din traficul generat de tablete provine din iPad-uri, prezintă Cook.

”Profesorii și administratorii de școli au descoperit că iPad este un instrument incredibil de util pentru învățat”, spune Cook. Șeful Apple prezintă versatilitatea și succesul de care s-a bucurat iPad în toate domeniile, de la educație până la mediul de afaceri.

Phil este chemat înapoi pe scenă pentru a vorbi despre a patra generație de iPad. Este o ”mșainărie cu totul și cu totul diferită”. Cu display-ul Retina și un procesor nou, A6X, se dublează performanțele grafice și de procesare.

”Suntem atât de în fața competiției încât nici nu-i mai pot zări în oglinda retrovizoare”, a spus Phil, prezentând versiunile de 16 GB WiFi, de la 499 de dolari, și cele cu conectivitate celulară, de la 629 de dolari, ca versiunile vechi.

×
Subiecte în articol: iPad
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close