Antena 3 CNN High Tech Profilul de Facebook al lui Nicolas Sarkozy, atacat de hackeri

Profilul de Facebook al lui Nicolas Sarkozy, atacat de hackeri

Profilul de Facebook al lui Nicolas Sarkozy, atacat de hackeri
Sursa foto: Foto: Facebook
24 Ian 2011   •   11:44
Pagina de Facebook a liderului francez Nicolas Sarkozy a fost atacată de hackeri duminică seara. Piraţii informatici au postat pe pagina lui Sarkozy un mesaj ce afirma că preşedintele Franţei a decis să nu se prezinte la alegerile din 2012, "având în vedere circumstanţele excepţionale cu care se confruntă ţara"

"Contul meu de Facebook a fost piratat, poate pentru a-mi aminti că niciun sistem nu este infailibil. Iau notă de lecţia de scriere şi ortografie, dar nu suscriu concluziilor un pic grăbite ale mesajului. Le mulţumesc tuturor care au recunoscut eroarea şi vă mulţumesc încă o dată pentru susţinere", a afirmat preşedintele francez într-un mesaj postat tot pe site-ul de socializare şi citat de AFP.

Acesta este mesajul complet postat de hackeri pe pagina de Facebook a lui Sarkozy: "Dragi Compatrioţi, având în vedere circumstanţele excepţionale cu care se confruntă ţara noastră, am decis în sufletul şi conştiinţa mea să nu mă prezint la alegeri după încheierea primului meu mandat în 2012. Pentru a vă explica acest gest, vă invit pe toţi la acest mare eveniment popular".

Următoarele alegeri prezidenţiale din Franţa vor avea loc în primăvara lui 2012. Nicolas Sarkozy va anunţa în toamnă dacă va candida pentru un nou mandat.

×
Subiecte în articol: Nicolas Sarkozy hackeri
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close