x close

Fii alături de noi!

Samsung ironizează Apple într-un nou clip publicitar - VIDEO

de D.G.   •   23 Ian 2016   •   21:53
Samsung ironizează Apple într-un nou clip publicitar - VIDEO  817
foto: captura Youtube
Începe să fie doar o chestiune de timp până când vom face din ce în ce mai multe plăți folosind terminalul mobil favorit. Tot mai multe companii importante din IT, precum Samsung, Apple și Google se străduiesc să vă convingă în legătură cu calitățile serviciilor lor de plăți în format electronic.  În mod evident, vor mai trece câțiva ani până când acestea vor fi implementate la nivel global și adoptate în egală măsură de utilizatori obișnuiți și comercianți. Până atunci însă, începem să vedem reclame menite să ne convingă de utilitatea noilor metode, scrie playtech.ro.

Cea mai nouă dovadă de marketing o puteți vedea în clipul de mai sus de 30 de secunde menit să fie difuzat la TV în SUA. În acesta, un comediant foarte popular cu numele de Hannibal Buress intră în magazinul de delicatese Katz’s din New York și propune la casă să plătească cu telefonul.

sursa: Youtube
poza

Actualitate

Un poliţist a plecat în misiune de salvare. L-a găsit pe cel căutat, dar iată ce i s-a întâmplat

Intervenţie inedită a unui poliţist din statul american Alabama. Agentul a intrat într-o pădure de lângă oraşul Birmingham, pentru a-l căuta pe cel care sunase la numărul de urgenţă, susţinând că s-a rătăcit încercând să fugă de doi oameni înarmaţi.

31 Mai 2016  •  12:51

poza

Show

O vedetă din România a ajuns la munca de jos

Raluca Bădulescu a intrat în direct în emisiunea "Răi da' buni", în timp ce se afla în renovări. Vedeta a vorbit despre afacerea ei, despre nuntă, dar şi despre seara magică pe...

31 Mai 2016  •  11:22

sati