Antena 3 CNN High Tech Mark Zuckerberg, prima reacție după distrugerea satelitului Facebook, în exploziile de la SpaceX

Mark Zuckerberg, prima reacție după distrugerea satelitului Facebook, în exploziile de la SpaceX

Mark Zuckerberg, prima reacție după distrugerea satelitului Facebook, în exploziile de la SpaceX
Sursa foto: Foto: facebook/Mark Zuckerberg
01 Sep 2016   •   20:19

Mark Zuckerberg a scris, într-o postare pe Facebook, că este profund dezamăgit de eșecul de la SpaceX, soldat cu ”distrugerea satelitului care ar fi asigurat conectarea antreprenorilor de pe întreg continentul”.

Cu toate acestea co fondatorul Facebook a scris că alte tehnologii dezvoltate de echipa sa, precum Acvila, vor asigura la fel de bine ca și până acum legăturile între oameni din întreaga lume.

Rămânem fermi în misiunea noastră de a conecta oameni din întreaga lume și vom continua să lucrăm la asta până în momentul în care toată lumea va putea beneficia de oportunităţile pe care acest satelit le-ar putea oferi”, a scris Zuckerberg.

 

Mai multe explozii au avut loc la instalaţiile de lansare ale unei rachete a SpaceX la Centrul spaţial Kennedy, de la Cape Canaveral (Florida), provocând un nor de fum, scrie presa internațională.

Potrivit Agenţiei spaţiale americane (NASA), exploziile s-au produs în timpul testării unei rachete a cărei lansare urma să aibă loc peste câteva zile.

Până în prezent nu au fost raportate victime în urma exploziilor, surse ale SpaceX au declarat mass-media că în zonă nu exista personal al companiei.

Exploziile au ridicat în aer un nor de fum care se poate vedea de la o distanţă de mai mulţi kilometri.

×
Subiecte în articol: Mark Zuckerberg
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close