Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 ianuarie 2024, cu Bianca Nuţu. Racii au succes profesional, Vărsătorii îşi pot pierde nişte prieteni

Horoscop 16 ianuarie 2024, cu Bianca Nuţu. Racii au succes profesional, Vărsătorii îşi pot pierde nişte prieteni

Horoscop 16 ianuarie 2024, cu Bianca Nuţu. Luna este în Berbec, așa că astăzi o să vrem cu orice preț să facem un pas înainte.

Horoscop 16 ianuarie 2024, cu Bianca Nuţu. Racii au succes profesional, Vărsătorii îşi pot pierde nişte prieteni
Sursa foto: pixabay.com/ Facebook
de Georgiana Adam    |    16 Ian 2024   •   09:33

Suntem direcți, foarte ambițioși și nu prea stăm bine la capitolul răbdare, iar din a doua parte a zilei poate fi o adevărată provocare să evităm un conflict. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Berbec 

Astăzi nu ești dispus să bagi sub preş o chestiune care te deranjează. În plus, nu aștepţi să îți ia nimeni apărarea, pentru că te descurci și singur, iar dacă este nevoie o să bați cu pumnul în masă. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Taur 

Citeşte şiHoroscop 2024, cu Cristina Demetrescu. Leii şi Scorpionii au mult succes, Balanţele au un an karmic şi trec dintr-o extremă în alta

Te-ai simți mult mai bine dacă te-ai elibera de mânie și de resentimentele pe care le porți față de cineva. Îți ieși din fire în cazul în care o persoană evită să îți spună ce simte vizavi de tine sau de o situație. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Gemeni 

Te-ai putea contrazice cu un prieten sau cu cineva din echipă și îți recomand să fii și mai atent la cheltuielile nesăbuite. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Rac 

Chiar dacă profesional te bucuri de succes, este posibil să te simți singur, atâta vreme cât nu ai cu cine să îți împarți succesul. Vin vești bune sau soluții și legat de sănătate. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Leu 

Să te comporți de parcă ai deține adevărul absolut nu este cea mai bună abordare. De asemenea, renunță la atitudinea de profesor și nu mai ține predici. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Fecioară 

Începi ziua liniștit și împăcat cu propria persoană. Mai târziu, în loc să pretinzi că vorbele cuiva nu te ating, mai degrabă întreabă-te dacă părerea acestei persoane care te pune la zid chiar contează. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Balanță 

Dacă ai avut parte de tot felul de tensiuni cu cineva, acum apele se mai liniștesc. Sunt însă și nativi care astăzi se pot ofensa efectiv dintr-un fleac. Plus că multe Balanțe nu suportă astăzi să li se spună ce au de făcut. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Scorpion

Iei în calcul noi metode de antrenament și poate chiar un stil de viață mai echilibrat. Mulți nativi ar putea exagera totuși cu critica și nemulțumirile. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Săgetător 

Astăzi ai mult curaj. Abia aștepţi să fii în centrul atenției și ai putea fi chiar mai gălăgios decât de obicei. În a doua parte a zilei, te-ai putea împărţi în foarte multe direcții. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Capricorn 

Dimineața savurezi pur și simplu liniștea. Spre după-amiază este însă nevoie doar de o scânteie, ca să-ți sară ţandăra instant. Ți-ar putea cădea în mână chiar cei din familie. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Vărsător 

Te poți confrunta cu un conflict interior și este înțelept astăzi să-ți măsori bine cuvintele și să-ți dozezi replicile. Sarcasmul te-ar putea costa niște prietenii. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Pești 

Cei mai mulți nativi sunt cu gândul la bani. Mulți Pești fac unele achiziții care îi ajută instant să simtă mult mai bine, iar starea ta de spirit s-ar putea modifica, dacă îți sunt date planurile peste cap, a spus astrologul Bianca Nuţu, potrivit a1.ro.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close