Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu. Taurilor le surâde norocul pe plan financiar, Scorpionii amestecă plăcerea cu munca

Horoscop 22 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu. Taurilor le surâde norocul pe plan financiar, Scorpionii amestecă plăcerea cu munca

Horoscop 22 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu. Unii dintre noi se vor distra pe cinste, mai ales cei care nu iau viaţa atât de în serios şi se lasă purtaţi de val.

Horoscop 22 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu. Taurilor le surâde norocul pe plan financiar, Scorpionii amestecă plăcerea cu munca
Sursa foto: Gettyimages | Peach_iStock - Bianca Nutu Facebook
de Georgiana Adam    |    22 Ian 2024   •   10:26

Alţii vor întâmpina tot felul de dificultăţi în a se concentra şi a fi nemulţumiţi de cât de multă superficialitate e în jurul lor.

Horoscop 22 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Berbec

Astăzi o să ai senzaţia că apeşi pe un buton şi motoarele îţi sunt turate la maxim. Nu ai stare într-un loc, vrei să comunici, să finalizezi cât mai multe negocieri.

Horoscop 22 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Taur

Citeşte şiHoroscop 2024, cu Cristina Demetrescu. Leii şi Scorpionii au mult succes, Balanţele au un an karmic şi trec dintr-o extremă în alta

Deşi eşti destul de cumpătat, astăzi ar putea fi una din acele zile în care să faci cheltuieli nesăbuite. Sunt şi Tauri cărora norocul le surâde pe plan financiar din mai multe surse.

Horoscop 22 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Gemeni

Eşti plin de energie, eşti curios şi parcă ai vrea să le rezolvi astăzi pe toate. Dacă nu ai un plan, există riscul să te duci în prea multe direcţii şi să-ţi consumi energia cu fleacuri.

Horoscop 22 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Rac

Astăzi preferi să fii doar tu cu tine şi nu ar trebui să te simţi vinovat sau să dai explicaţii. Unii Raci au dificultăţi în a exprima ce simt sau poate că nu înţeleg ce simte cineva pentru ei.

Horoscop 22 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Leu

Este o zi perfectă pentru a socializa şi a te întâlni cu prietenii. Dacă ai mult de lucru, te anunţ că îţi pierzi foarte uşor focusul. Chiar dacă e multă agitaţie în jurul tău, ai putea observa că îţi lipseşte ceva mai profund.

Horoscop 22 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Fecioară

Ai ocazia să îţi demonstrezi calităţile de lider. Cele mai multe Fecioare sunt astăzi cu gândul la carieră, iar în cazul în care ţi se face o propunere de necrezut pe plan profesional, asigură-te că este reală.

Horoscop 22 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Balanţă

Astăzi, mai mult ca niciodată nu suporţi rutina. Vrei adrenalină şi preferi să faci drumuri decât să stai închis într-un birou.

Horoscop 22 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Scorpion

O să amesteci, mai mult ca sigur, plăcerea cu bussinesul. Pe plan amoros ai putea ieşi la o întâlnire care pur şi simplu te fascinează.

Horoscop 22 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Săgetător

Ai putea fi mai optimist în privinţa felului în care decurge o relaţie. În plus, nu mai iei totul chiar aşa în serios.

Horoscop 22 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Capricorn

Muncă, muncă şi iar muncă. Mulţi nativi se pot simţi uşor pe fugă şi un pic stresaţi, iar alţi Capricorni decid să acorde mai multă atenţie sportului sau dietei.

Horoscop 22 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Vărsător

Nu o să stai prea mult pe gânduri dacă o să îţi asumi sau nu un risc. Unii nativi dau startul acum unui nou bussines, iar alţii îşi dedică ziua flirturilor.

Horoscop 22 ianuarie 2024 cu Bianca Nuţu, pentru Peşti

Te preocupă, mai mult decât e cazul, ce spun ceilalţi despre tine. Gura lumii te-ar putea împiedica astfel să faci ceea ce simţi. Întreabă-te dacă merită, a spus astrologul Bianca Nuţu, luni, potrivit a1.ro.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close