Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 5 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Vărsătorii au colaborări profitabile, Săgetătorii despică firul în patru

Horoscop 5 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Vărsătorii au colaborări profitabile, Săgetătorii despică firul în patru

Horoscop 5 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Astăzi urmează o nouă zi în care vrem să punem totul la punct și în ordine. 

Horoscop 5 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Vărsătorii au colaborări profitabile, Săgetătorii despică firul în patru
Sursa foto: Gettyimages | Peach_iStock - Bianca Nutu Facebook
de Georgiana Adam    |    05 Dec 2023   •   09:53

Așa că ne ocupăm de chestiuni administrative și tot astăzi ne vom demonstra iubirea prin fapte, nu prin vorbe. 

Horoscop 5 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Berbec 

Astăzi îți va fi testată eficiența. Se pare că Berbecii nu vor rezista tentației de a-și amâna treaba. Rutina însă îi plictisește teribil și sunt și nativi care țin secret o poveste de iubire, de teama de a nu fi judecați. 

Horoscop 5 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Taur 

Citeşte şiHoroscop decembrie 2023, cu Mariana Cojocaru. Racii vor avea o lună excepţională, iar Mercur retrograd le dă planurile peste cap Capricornilor

Dacă nu ai găsit pe cineva de care să te îndrăgostești, s-ar putea să conștientizezi acum că nu ți-ai îndreptat atenția unde trebuie și sunt și Tauri care au ceva de rezolvat urgent în ceea ce-i privește pe copii. 

Horoscop 5 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Gemeni

Chiar dacă te încântă ideea de a o lua pe scurtături, știi și tu foarte bine că nu ajungi prea departe fără o bază solidă, așa că astăzi te vei gândi la o strategie serioasă. 

Horoscop 5 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Rac 

Dacă ai cunoscut pe cineva recent, este mai bine să nu forțați nota și să luați totul pas cu pas. Este de preferat ca, atât pe plan amoros, cât și în business, să ai o atitudine conservatoare. 

Horoscop 5 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Leu 

Ori tu, ori partenerul, unul dintre voi a luat sprijinul celuilalt ca și cum i s-ar fi cuvenit. Acum însă, se schimbă foaia, așa că, dacă ai fost umerii pe care s-a cățărat cineva înspre succes și nu ți-a arătat niciun semn de recunoștință, să bați în retragere. 

Horoscop 5 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Fecioară 

Ai putea purta o conversație care să te ajute să ce să te centrezi. Vei căuta compania unor persoane înțelepte și mature și vei refuza să mai asculți feedback de la cei care dau sfaturi fix în domeniul în care ei nu au reușit. 

Horoscop 5 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Balanță 

Este o zi perfectă să le spui celor dragi ce ai nevoie să facă pentru tine, mai ales dacă până acum tu ai fost cel care a oferit sprijin și suport. 

Horoscop 5 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Scorpion

Ești foarte stăpân pe tine, deși în adâncul inimii tale, sentimentele aproape dau în clocot. Să recunoaștem că prea multă seriozitate strică tot. Astăzi, loialitatea și devotamentul îți vor fi răsplătite. 

Horoscop 5 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Săgetător 

Dacă te blochezi în detalii și despici firul în patru, nu te gândi că-ți asigură neapărat progres. Tot astăzi, te ajută mai mult să îți faci o listă cu priorități și să te ții de ea.

Horoscop 5 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Capricorn

Îți vin idei geniale de pe urma întâlnirii cu prietenii, tocmai de aceea este atât de important mediul în care te învârți. Munca în echipă este super productivă. 

Horoscop 5 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Vărsător 

Ai putea face o colaborare profitabilă. Cei mai mulți nativi au un fler ieşit din comun când vine vorba de business și știu exact ce va funcționa și ce nu. Meritele îți vor fi recunoscute, chiar dacă nu cu surle și trâmbițe. 

Horoscop 5 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Pești 

Astăzi ești foarte realist în privința țelurilor pe care ți le setezi și, mai mult ca sigur, vei avea și o abordare practică pentru a le îndeplini. Nu te aștepta însă ca succesul să vină peste noapte. Este în doze mici, dar sigure, a spus astrologul Bianca Nuțu, potrivit a1.ro.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close