Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 8 noiembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Cupidon ajunge la Gemeni, munca Săgetătorilor dă roade

Horoscop 8 noiembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Cupidon ajunge la Gemeni, munca Săgetătorilor dă roade

Horoscop 8 noiembrie 2023, cu Bianca Nuţu. De astăzi și până pe 4 decembrie avem o super susținere astrală să învățăm din greșeli și să îngropăm securea războiului. Ne vom purta cu mănuși, suntem mai atenți la tonul pe care îl folosim sau cel puțin încercăm și avem și noroc la bani.

Horoscop 8 noiembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Cupidon ajunge la Gemeni, munca Săgetătorilor dă roade
Sursa foto: Gettyimages | pixelparticle - Bianca Nutu Facebook
de Georgiana Adam    |    08 Noi 2023   •   09:14

Horoscop 8 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Berbec

Dragostea învinge întotdeauna, așa că în ciuda certurilor pe care le-ai avut cu partenerul sau cu un client, reveniți la sentimente mai pașnice. Cei mai mulți Berbeci ajung acum la un acord și asta îi va bucura peste măsură. 

Horoscop 8 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Taur

Este momentul ideal să îți aloci mai mult timp, să ai grijă de tine, să te răsfeți și neapărat să pui mai mult accent pe prevenție. Totodată, atmosfera de la locul de muncă nu mai este ostilă ca până acum. 

Citeşte şiHoroscop 1-15 noiembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Săgetătorii au protecţie astrală, Scorpionii încheie o perioadă grea din viaţa lor

Horoscop 8 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Gemeni

Dacă te întrebat când vine Cupidon și pe strada ta, iată că dorința ta s-ar putea îndeplini în săptămânile ce urmează. Alți Gemeni au parte de binecuvântări de pe urma unui copil. 

Horoscop 8 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Rac 

Acasă, dacă au fost certuri aprinse, puteți acum ajunge la un numitor comun. Se pot rezolva și chestiuni care țin de imobiliare, condiții în care locuiești și spațiul locativ în general. 

Horoscop 8 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Leu 

Cei din familie te susțin în deciziile tale, iar în următoarele săptămâni te vei convinge încă o dată că vorba dulce mult aduce. Iar dacă ai un frate sau o soră, așteaptă-te la o veste bună din partea lor. 

Horoscop 8 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Fecioară 

Pentru tine sunt vești bune pe plan financiar. Unii nativi găsesc resursele de care aveau nevoie să facă o plată. Alții nu mai sunt la fel de stresați că până acum, că niște bani întârzie. 

Horoscop 8 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Balanță

Sunt mulți oameni care pot apela la tine pentru consiliere și sfaturi, și este foarte tentant să le sari în ajutor, iar în următoarele săptămâni îți recomand să îți aloci timp în primul rând ție. 

Horoscop 8 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Scorpion

Dacă ești singur, ai putea cunoaște pe cineva prin intermediul prietenilor tăi. Vor fi și mulți nativi care simt nevoia să digere ce s-a întâmplat recent pe plan sentimental. Poate chiar au nevoie să proceseze o suferință. 

Horoscop 8 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Săgetător

Nimic nu îți face mai mare plăcere decât să cutreieri lumea asta mare. Până pe 4 decembrie, se pot lega super-colaborări, iar munca în echipă dă roade. 

Horoscop 8 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Capricorn 

Pe plan profesional, vin vremuri mult mai liniștite. Mai mult, aspirațiile tale profesionale au mari șanse să se îndeplinească, iar dacă lucrezi în online te vei gândi foarte serios la cum să ajungi la un nou public. 

Horoscop 8 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Vărsător

Dragostea nu are granițe, așa că ți s-ar putea aprinde beculețele după cineva de altă naționalitate. Iar dacă ești deja într-o relație, o călătorie v-ar prinde bine să vă reconectați. 

Horoscop 8 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Pești

Discuțiile despre veniturile comune nu sunt cele mai plăcute, însă în următoarea perioadă e mai ușor să puneți lucrurile în ordine la acest capitol, a spus astrologul Bianca Nuțu, la Neatza cu Răzvan şi Dani, de la a1.ro.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close