Antena 3 CNN Horoscop Numerologul Mihai Voropchievici vă spune care sunt numerele norocoase la LOTO. În premieră, horoscopul floral

Numerologul Mihai Voropchievici vă spune care sunt numerele norocoase la LOTO. În premieră, horoscopul floral

Numerologul Mihai Voropchievici vă spune care sunt numerele norocoase la LOTO. În premieră, horoscopul floral
25 Iun 2016   •   20:16

Numerologul Mihai Voropchievici a realizat pentru telespectatorii Antena 3 un horoscop floral și a oferit, în premieră, numerele norocoase la Loto pentru fiecare nativ.

Pentru a afla care este cifra dumneavoastră, este suficient să adunați cifrele zilei de naștere, iar previziunile sunt valabile indiferent de luna sau anul nașterii.

De exemplu, dacă sunteți născut pe data de 29, atunci numărul dumneavoastră este 2+9=11, 1+1=2. Numărul 2, respectiv bujorul.

Floarea-soarelui, pentru numărul 1 – Mereu în centrul atenției, liderul în orice ocazie. Foarte optimist, primul în orice activitate.

Bujorul, pentru numărul 2 – Sincer, sufletist, iubește siguranța și viața tihnită.

Papucul doamnei, numărul 3 – Nu suportă programul strict, regulamentele, îngrădirile. Este un spirit liber, în continuă mișcare, continuă schimbare.

Albăstreaua, numărul 4 – Fire mândră, conservatoare, iubește ordinea și regulile. Din cauza rigidității reușește să își exprime greu sentimentele.

Irisul, numărul 5 – Trăiește clipa, nu ține cont de bariere. Îi place să uimească, se pliază asupra prietenilor. Spontan, se adaptează oriunde.

Macul, numărul 6 – Vrea totul sau nimic. Crede în povești și caută iubirea desăvârșită.

Orhideea, numărul 7 – Înclinat spre spiritualitate, mistere, ușor naiv. Sensibil, afectiv, iubește profund și așteaptă reciprocitate.

Margareta, numărul 8 – Nu acceptă compromisuri, agresiv, încăpățânat. Este perseverent și sincer.

Trandafirul, numărul 9 – Este imprevizibil și vanitos. Intuitiv și pasional în dragoste.


 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close