Antena 3 CNN Actualitate Cultură Personajele caragialeşti coboară în stradă: Piesele marelui dramaturg, în „Bucureştii lui Caragiale“

Personajele caragialeşti coboară în stradă: Piesele marelui dramaturg, în „Bucureştii lui Caragiale“

Personajele caragialeşti coboară în stradă: Piesele marelui dramaturg, în „Bucureştii lui Caragiale“
Sursa foto: Foto: Mediafax
21 Iun 2012   •   09:31

Cetăţeanul turmentat, Zoe sau Nae Caţavencu s-au plimbat, miercuri seară, prin Centrul Istoric din Capitală, unde a fost pusă în scenă „O scrisoare pierdută“.

Spectacolul a făcut parte din seria evenimentelor dedicate împlinirii a 100 de ani de la moartea lui Ion Luca Caragiale.

Căldura de afară nu i-a speriat nici pe organizatori, nici pe trecători. De altfel, arhitectura clădirilor din Centrul Vechi al Capitalei i-a făcut pe actori să intre şi mai bine în rol.

Spectacolul inedit a fost o surpriză primită cu zâmbetul pe buze de spectatori. Oamenii s-au bucurat să intre în atmosfera vremurilor demult apuse alături de actori.

Spectacolul a făcut parte din festivalul "Bucureştii lui Caragiale". Din repertoriu nu au lipsit şi alte surprize: show-uri de iluzionism, clovni sau comici.

Anul acesta este anul lui Caragiale. Iubitorii marelui dramaturg se vor putea întâlni cu personajele îndrăgite din schiţele şi nuvelele sale până la sfârşitul lunii.


×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close