Antena 3 CNN Timp liber Fun Cristi Boieru, românul care câştigă 30.000 de euro într-o zi: “Alţii munceşte 15 ani pentru atât!”

Cristi Boieru, românul care câştigă 30.000 de euro într-o zi: “Alţii munceşte 15 ani pentru atât!”

Cristi Boieru, românul care câştigă 30.000 de euro într-o zi: “Alţii munceşte 15 ani pentru atât!”
Sursa foto: Foto: videonews.ro
09 Sep 2011   •   10:43
Cu ce te ajută să ai bani... dacă nu ştie toată lumea. Un român care locuieşte în Germania a postat pe internet un filmuleţ în care spune cum a câştigat 30.000 de euro într-o singură zi, în timp ce şi folosesc aici licenţa poetică a autorului... alţii munceşte mulţi ani. Acesta nu e singurul român care îşi prezintă realizările pe internet. Aşa, ca să moară duşmanii mei

Uite aşa stă Cristi Boieru pe timp de criză. Cu d-ăştia. 30.000, atât. Aşa stă Cristi Boieru. Ce vrei frate? La muncă! Alţii munceşte 15 ani pentru atât. Eu muncesc o zi. Aoleu, mă duc la Dubai! Gata. Nici nu-i prinde telefonul câţi sunt. Ia uite, pachete, pachete."

ţiva predecesori ai lui Cristi Boieru au devenit celebri după ce s-au lăudat cu banii câştigaţi în străinătate. În urmă cu trei luni, un român stabilit în Londra a simţit nevoia să-i mulţumească lui Dumnezeu pentru visul său împlinit, acela de a conduce un Maseratti. Până la urmă, s-a dovedit că autoturismul nu era a lui, ci el era doar şoferul proprietarului.

Acum cinci ani, un alt român, de data aceasta stabilit în Spania, dădea un nou sens cuvântului „incredibil". Protagonistul spune că filmuleţul a fost o glumă pentru prietenii săi din Târgovişte şi că nu el l-a postat pe internet.
 

×
Subiecte în articol: euro romani strainatate
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close