Antena 3 CNN Timp liber Fun Emanuel Q7, Dacia şi Hitler, cele mai ciudate nume înregistrate în maternităţile româneşti

Emanuel Q7, Dacia şi Hitler, cele mai ciudate nume înregistrate în maternităţile româneşti

Emanuel Q7, Dacia şi Hitler, cele mai ciudate nume înregistrate în maternităţile româneşti
Sursa foto: Foto: Observator
27 Ian 2011   •   23:18

În cheamă Emanuel -Q7 şi abia s-a născut. Vecinii glumeţi se intreabă dacă bebeluşul e înscris la primărie sau la poliţia rutieră. Oare are certificat de naştere sau talon de înmatriculare? Nu e singurul nume care naşte glume. Pentru că tot mai mulţi părinţi vor să-şi numească copiii după mărci de maşini sau culmea,dictatori! Funcţionarii unei maternităţi au incercat sa interzica numele ciudate în acte.

Există şi o parteneră pentru Q7. O cheama Dacia. Tot aici s-a nascut si Hitler. Fireşte, nu vorbim despre celebru dictator ci despre un băietel al cărui tata nu a putut fi convins de angajaţii maternităţii că Hitler nu e tocmai un prenume potrivit pentru un bebeluş.

De fapt în România nu există nici o lege care să-i impiedice pe parinti sa-si nefericeasca bebelusii cu astfel de nume. Angajatii maternitatii sunt singurii care duc lupte de lamurire in acest sens, insa de cele mai multe ori fara succes.

Mario alias Super Mario. Deşi... deosebite, par nume normale în comaparaţie cu trendul din acest an. Bătaia mare se dă acum pe nume ca Dacia, Contesa, Hitler, Ancheta, Seif, Dacia, Boss, Jem oi ... Q7.

Fara o lege care sa le interzica parinţilor sa-şi boteze odraslele după mărci de maşini, dictatori sau instituţii publice lupta de lămurire e dusă de angajatele maternităţilor.

Însa nimeni nu-i poate opri pe cei care vor sa-şi pună nume inspirate de telenovele sau filme.

În ultimii ani România s-a umplut de Jose Armando, Cassandra, Carlos sau Juan Alberto sau Ronaldo. ( un puşti care se joaca cu mingea). Dar oi de copii numiţi Justiţia, Poliăţia sau Jandameria.

 


×
Subiecte în articol: Dacia hitler
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close