Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea e obosit... de atâta râs, după ce l-a auzit pe CTP cântând melodia pentru Eurovision

Mircea Badea e obosit... de atâta râs, după ce l-a auzit pe CTP cântând melodia pentru Eurovision

Mircea Badea e obosit... de atâta râs, după ce l-a auzit pe CTP cântând melodia pentru Eurovision
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    26 Apr 2013   •   12:08

Mircea Badea s-a declarat, joi seara, obosit de râs, după ce l-a ascultat pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu interpretând melodia cu care Cezar Ouatu va reprezenta România la Eurovision.

 
"Nu există nimic mai tare, eu nu am văzut nimic mai tare în viaţa asta. Am râs atât de tare, atât de crâncen am râs. Băi, l-am reevaluat pe CTP-ul. Prietene, crede-mă, eu când îl vedeam pe CTP-ul nu conta ce zicea, de la îmi bâţâia capul. Prietene, de ură, care ură provenea dintr-o acumulare de senzaţii crâncen negative în ceea ce îl priveşte (...) Nu poate exista ceva mai tare de atât, am crezut că mor. Am obosit de râs", a spus Mircea Badea, joi seara, la emisiunea "În gura presei", de la Antena 3.
 
Amuzat, Badea a adăugat că acum, după ce l-a auzit pe CTP cântând, a avut posibilitatea să-l reevalueze pe ziarist şi "cine se va mai lua de Cristian Tudor Popescu va avea de-a face" cu el.
 
Cristian Tudor Popescu l-a imitat la un post de radio pe Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision
 
Mai mult, renumitul jurnalist a mai fredonat şi câteva versuri lăutăreşti. "Când l-am auzit pe CTP cântând lăutăreşte, ... Deci, nu are cum aşa ceva...", a încheiat Badea.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea ctp În gura presei
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close