Antena 3 CNN Timp liber Fun Propunerea lui Badea pentru Ponta: Să interzică circulaţia rutieră sau "mergem cu 20 km/oră, în secolul XXI, să fie Ponta mulţumit"

Propunerea lui Badea pentru Ponta: Să interzică circulaţia rutieră sau "mergem cu 20 km/oră, în secolul XXI, să fie Ponta mulţumit"

Propunerea lui Badea pentru Ponta: Să interzică circulaţia rutieră sau "mergem cu 20 km/oră, în secolul XXI, să fie Ponta mulţumit"
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    07 Mai 2013   •   19:27

Mircea Badea i-a recomandat premierului Victor Ponta, în mod ironic, să interzică circulaţia rutieră în România, pentru a nu mai construi autostrăzi, după ce şeful Guvernului a anunţat că vrea să înăsprească legislaţia rutieră.

 
"Autostrăzi nu putem să facem, dar să înăsprim legislaţia rutieră, da. Eu am o altă propunere pentru domnul Victor Ponta şi, Slavă Domnului, nu trebuie să facă nicio autostradă: să se interzică circulaţia rutieră în România. Şi am rezolvat cazul", a spus Badea, ironic, marţi, la emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.
 
Realizatorul emisiunii "În gura presei" este de părere că legislaţia rutieră se poate înăspri abia după ce vom avea autostrăzi.
 
"Să se tripleze amenzile, da, prietene, dar fă nişte autostrăzi, ca să poţi să circuli cu viteză legală, dar mare, că suntem în secolul al XXI-lea, nu pot să trăiesc la ritmul de ev mediu. Voi aveţi girofare, aveţi elicopter, dar noi nu avem", i-a recomandat Badea premierului Victor Ponta.
 
"O să mergem cu toţii cu 20 km la oră, în secolul al XXI-lea, ca să fie Ponta mulţumit că a înăsprit amenzile, dar mai bine nu mai circulăm deloc", a încheiat Mircea Badea.




 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close