Antena 3 CNN Life O mamă se află într-o situație din care nu știe cum să scape: ”Copilul meu fură de la mine și de la tatăl meu. Nu știu cum să îl opresc”

O mamă se află într-o situație din care nu știe cum să scape: ”Copilul meu fură de la mine și de la tatăl meu. Nu știu cum să îl opresc”

O mamă se află într-o situație din care nu știe cum să scape: ”Copilul meu fură de la mine și de la tatăl meu. Nu știu cum să îl opresc”
Sursa foto: Sursă: Pixabay
27 Sep 2019   •   11:17

O femeie de 54 de ani mărturisește în anonimat pentru The Guardian că fiul ei de 24 de ani fură de la ea și de la tatăl ei. Acest lucru se întâmplă de peste 10 ani, iar de fiecare dată când a fost prins, acesta a promis că nu se va mai întâmpla. Mama îndurerată povestește că fiul ei consumă cannabis de la vârsta de 17 ani, și că este sigură că a încercat și alte droguri. Băiatul i-a furat mașina, și i-a golit cardul de credit, pe care i l-a furat din casă. Femeia mărturisește că îi este rușine să îi spună familiei de acestă probelemă, pentru că nu vrea ca fiul ei să fie renegat, sau mai rău, să ajungă e mâna poliției. 

Mariella, specialist terapeut pentru The Guardian spune că adicția este o boală foarte grea. Înainte de orice, femeia ar trebui să caute un grup de suport pentru oameni care au apropiați care consumă droguri și sunt dependenți. În aceste situații Mariella spune că singura soluție este un ajutor specializat pe acest fel de probleme, iar primul pas este ca mama să își învingă temerea și să spună familiei și prietenilor adevărul. 

Sursă: The Guardian 

×
Subiecte în articol: familie situatie
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close