Antena 3 CNN Life Oameni Eroul zilei. Doctorul Horațiu Moldovan, despre Congresul East Meets West 2019

Eroul zilei. Doctorul Horațiu Moldovan, despre Congresul East Meets West 2019

Eroul zilei. Doctorul Horațiu Moldovan, despre Congresul East Meets West 2019
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    29 Aug 2019   •   12:07

Capitala găzduieşte, în mai puţin de o lună, cel mai important congres de chirurgie cardiovasculară care are loc în România.

Este vorba despre Congresul East Meets West, al treilea eveniment de acest gen organizat pentru Europa Centrală și de Est. Ideea evenimentului porneşte de la dorința de a crea un cadru în care specialiştii din România să poată discuta cu liderii de opinie de rang mondial din domeniul medical.

În plus, vor fi prezentate tehnici și tehnologii de ultimă generație pe plan global, aduse de companii importante din America şi Europa.

Doctorul Horațiu Moldovan, vicepreședintele Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară şi membru titular al Academiei de Științe Medicale din România, a vorbit joi, la Antena 3, despre cel mai mare congres de cardiologie din România.

„Este o manifestare care aduce în prim-plan tehnologiile moderne din chirurgia cardiacă și din cardiologia intervențională. Ne referim în special la tehncile de chirurgie minim invazivă, tehnicile de implant de valve transcateter, procedurile endovasculare și chirurgia robotică”, a spus medicul.

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

×
Subiecte în articol: erou Eroul Zilei previziuni chirurg Congres
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close