Antena 3 CNN Life Oameni Sute de români au protestat în benzinăriile OMV din Constanţa: "România nu este ţară de mâna a doua!"

Sute de români au protestat în benzinăriile OMV din Constanţa: "România nu este ţară de mâna a doua!"

Aseară, aproape 200 de oameni au protestat în mai multe benzinării OMV din Constanţa, fiind revoltaţi din cauza votului negativ al Austriei. Constănţenii i-au încurajat pe români să organizeze astfel de proteste în toate oraşele mari din ţară.

Sute de români au protestat în benzinăriile OMV din Constanţa: "România nu este ţară de mâna a doua!"
Sursa foto: Captură video
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Dec 2022   •   11:37

Prezenţi la protestul organizat aseară, constănţenii au ocupat benzinăriile OMV din oraş şi au strigat "Afară! Afară OMV din ţară!".

Şoferii au blocat staţiile benzinăriilor, au claxonat şi şi-au exprimat nemulţumirea privind decizia exprimată de Austria.

Mai mult, înainte de a ieşi în stradă, oamenii au planificat întâlnirea pe reţelele sociale, ajungând, la ora stabilită, în faţa benzinăriei din zona campusului Ovidius, notează observatornews.ro.

Oamenii au spus că sunt hotărâţi să continue boicotul împotriva companiilor austriece, astfel încât să determine schimbarea deciziei Austriei.

"Să iasă-n ţară să boicoteze tot pentru că vrem să transmitem un semnal austriecilor că nu suntem un stat de mâna a doua. O să ieşim până se va întâmpla ceva", a spus unul dintre protestatari.

De asemenea, constănţenii speră să fie un exemplu pentru românii care locuiesc în alte oraşe din ţară, astfel încât aceştia să organizeze, la rândul lor, astfel de proteste.

 

 

×
Subiecte în articol: Constanța protest OMV
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close