Antena 3 CNN Life Reacția unei pisici atunci când miroase un crevete, virală pe internet. A strâns milioane de aprecieri: "N-am mai văzut așa ceva"

Reacția unei pisici atunci când miroase un crevete, virală pe internet. A strâns milioane de aprecieri: "N-am mai văzut așa ceva"

Reacția unei pisici gri, din rasa Scottish Fold, atunci când miroase un crevete a devenit virală pe o rețea socială. Utilizatorii s-au amuzat și au comentat momentul.

Reacția unei pisici atunci când miroase un crevete, virală pe internet. A strâns milioane de aprecieri: "N-am mai văzut așa ceva"
Sursa foto: TikTok
de Mia Lungu    |    19 Iun 2022   •   22:33

Dezgustul pisicii, atunci când stăpâna îi pune în față o farfurie pe care se află un crevete, i-a amuzat copios pe internauți. 

În imagini, pisica stătea liniștită pe pat așteptându-și prânzul, însă a fost neplăcut surprinsă când stăpâna ei a venit cu farfuria.

Felina s-a apropiat curioasă pentru a mirosi mâncarea, însă, imediat cum a simțit mirosul, i s-a făcut greață. Reacția și mai ales sunetul scos de pisică au stârnit un val de comentarii pe TikTok.

Videoclipul a strâns peste 5,7 milioane de aprecieri, peste 867.000 de distribuiri și peste 49.000 de comentarii.

"Mereu am crezut că pisicile iubesc peștii"/ "Este de-a dreptul amuzantă, n-am mai văzut așa ceva"/ "Este uimitor cum reacționează" / "Cu siguranță asta e cea mai figurantă pisică din lume"/ "Am aceeași reacție când îmi sună alarma dimineața", sunt unele dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat la clipul postat.

@the_scottish_king Last try #cat #shrimp #fyp ♬ Star Wars - The Imperial March Theme - Geek Music

 

×
Subiecte în articol: pisici crevete virală
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close