Antena 3 CNN Life S-a căsătorit cu un bărbat cu handicap. Ce a făcut mirele în timpul nunții a luat prin suprindere pe toată lumea

S-a căsătorit cu un bărbat cu handicap. Ce a făcut mirele în timpul nunții a luat prin suprindere pe toată lumea

S-a căsătorit cu un bărbat cu handicap. Ce a făcut mirele în timpul nunții a luat prin suprindere pe toată lumea
Sursa foto: foto: captura Youtube
24 Aug 2016   •   13:58

Cu câțiva ani în urmă Kevin a suferit un accident. Nu părea să aibă traumatisme serioase, totuși bărbatul a dezvoltat o distrofie simpatică reflexă și, drept consecință, a fost necesară amputarea unui picior.

În ciuda acestui fapt, Kevin nu se plângea niciodată, continua să fie optimist și își liniștea iubita, spunându-i că totul putea fi mai rău.
Viitorii soți s-au îndrăgostit de la prima vedere și mireasa nu era jenată de faptul că iubitul ei se deplasa cu ajutorul unui scaun cu rotile.

În timp ce erau foarte ocupați cu pregătirile de nuntă Kevin a hotărât să-i facă viitoarei sale soții un cadou nemaipomenit. Se adunaseră toți invitații. Mireasa era condusă spre altar.

Toți cei prezenți au fost rugați să se ridice. Și Kevin tot s-a ridicat sprijinindu-se pe ambele picioare! Mireasa nu și-a putut stăpâni lacrimile de bucurie. Nu-i venea să creadă că ceea ce vede este real.

Practic, Kevin a început să pregătească această surpriză cu mult timp înainte de nuntă: el mergea la psiholog și la tehnicianul protezist-ortezist. Învăța să meargă, răbdând dureri chinuitoare. Însă tot efortul lui a fost răsplătit.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close