Antena 3 CNN Meteo ANM a emis o prognoză meteo specială pentru București. Vreme deosebit de caldă până luni dimineață, după care urmează o răcire accentuată

ANM a emis o prognoză meteo specială pentru București. Vreme deosebit de caldă până luni dimineață, după care urmează o răcire accentuată

Prognoză meteo specială pentru București. Meteorologii anunță vreme deosebit de caldă până luni dimineață, după care urmează o răcire accentuată.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mar 2024   •   10:45

De duminică de la ora 10 până luni la ora 8 vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă în București, informează Agenția Națională de Meteorologie.

În intervalul duminică, ora 10 - luni, ora 8, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă în zona Bucureștiului.

Cerul va fi variabil cu înnorări noaptea, când va ploua. Vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice, și se vor acumula cantități de apă în jurul a 20 l/mp.

Vântul va sufla în general moderat. Temperaturile maxime vor fi de 21-22 de grade, iar minimele de 5-6 grade.

Prognoză meteorologică pentru intervalul 25.03 ora 08:00 - 25.03 ora 20:00

Luni însă, de la 8 la 20, meteorologii prognozează o răcire accentuată a vremii.

Temperaturile maxime vor fi de 11-13 grade.

Cerul va fi înnorat, va ploua în prima parte a zilei și se vor acumula cantități de apă de 5-10 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări (rafale de 35-45 km/h).

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close