Antena 3 CNN Meteo Cod galben de furtuni și vânt puternic! Atenționare meteo, emisă de ANM pentru mai multe județe din țară

Cod galben de furtuni și vânt puternic! Atenționare meteo, emisă de ANM pentru mai multe județe din țară

Atenţionare meteo ANM cod galben de instabilitate atmosferică și vânt puternic, valabilă pentru mai multe judeţe din ţară, emisă de meteorologi, joi, 27 iulie 2023.

Cod galben de furtuni și vânt puternic! Atenționare meteo, emisă de ANM pentru mai multe județe din țară
Sursa foto: ANM
de Georgiana Adam    |    27 Iul 2023   •   10:00

Atenţionarea ANM este valabilă joi, de la ora 10:00 până la ora 21:00, timp în care sunt prognozate intensificări ale vântului și instabilitate atmosferică temporar accentuată.

În intervalul menționat, în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei vântul va prezenta intensificări cu rafale în general de 55...65 km/h.

În Dobrogea și jumătatea de est a Munteniei instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului (local rafale de 50...70 km/h) și izolat grindină. Cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și izolat 30...40 l/mp.

Intensificări ale vântului vor fi local și temporar și în restul teritoriului, iar în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură rafalele vor depăși 70...80 km/h.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close