Antena 3 CNN Meteo Informare meteo de vreme deosebit de rece, pentru toată ţara

Informare meteo de vreme deosebit de rece, pentru toată ţara

Informare meteo de vreme deosebit de rece. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo de vreme rea în toată ţara, care va intra în vigoare luni seara.

Informare meteo de vreme deosebit de rece, pentru toată ţara
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    11 Apr 2022   •   15:41

Astfel, în intervalul 11 aprilie, ora 21:00 - 12 aprilie, ora 9:00, vremea va fi deosebit de rece în toată ţara şi va apărea bruma, potrivit informării ANM.

"În intervalul menționat, vremea va fi deosebit de rece în toată țara. În regiunile intracarpatice, local în Moldova și în zona subcarpatică a Munteniei și Olteniei temperaturile minime vor fi preponderent negative și se va produce brumă", se arată în textul atenţionării meteo.

Tot luni, meteorologii au emis și o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului care vizează estul, sud-estul şi sud-vestul ţării, precum şi zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, valabilă pe parcursul zilei.

Până luni, 11 aprilie, la ora 21:00, în estul, sud-estul şi sud-vestul ţării va fi Cod galben, iar, local şi temporar, vântul va avea intensificări şi va sufla cu viteze de 55 - 60 km/h, iar în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea şi estul Munteniei rafalele vor depăşi 70 km/h.

În zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, vântul va continua să sufle tare, cu rafale de peste 90 km/h, iar zăpada va fi spulberată.
 

×
Subiecte în articol: informare meteo brumă vreme rece
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close