Antena 3 CNN Politică Dacian Cioloş: Nu eram pregătit pentru funcţia de premier

Dacian Cioloş: Nu eram pregătit pentru funcţia de premier

Dacian Cioloş: Nu eram pregătit pentru funcţia de premier
Sursa foto: Foto: gov.ro
26 Noi 2015   •   23:29

Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi, că a fost surprins atunci când președintele Klaus Iohannis l-a sunat să-i facă propunerea de a fi noul prim-ministru şi a precizat că nu se considera pregătit pentru această funcţie. 

 
"Am aflat că ar fi posibil să fiu cu două zile înainte de nominalizarea oficială. Domnul președinte m-a sunat și mi-a spus că sunt una din opțiunile pe care le are în vedere și să încep să mă gândesc un la program de guvernare și o echipă. Înainte de nominalizare m-a invitat printr-o discuție ca să intrăm mai în detaliu. Eram acasă. Sigur, o surpriză, în primul rând pentru că, sincer, nu eram pregătit pentru această funcţie. Am mai avut discuții cu el în prealabil și i-am zis că, la solicitarea dânsului, aș fi disponibil pentru implicarea într-un viitor proiect guvernamental, dar fără să discutăm pe această poziție", a spus premierul Dacian Cioloş, joi, la Realitatea TV.

Premierul Dacian Cioloş a spus, joi, că a aflat că va fi nominalizat de preşedinte în această fruncţie cu 1-2 zile înainte de nominalizarea oficială şi a primit-o ca pe o "surpriză".

Fragmente din interviul cu premierul Dacian Cioloş au fost prezentate joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close