Antena 3 CNN Politică Antonescu, despre relaţia cu Ponta: Este indecent să mai pozăm în cuplu politic

Antonescu, despre relaţia cu Ponta: Este indecent să mai pozăm în cuplu politic

Antonescu, despre relaţia cu Ponta: Este indecent să mai pozăm în cuplu politic
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    18 Dec 2013   •   07:49

USL pare că vrea să ne demonstreze că orice zi e un nou motiv de scandal. Picătura care a umplut paharul a fost votul pentru conducerea TVR. Rareş Bogdan, propus de PNL pentru această funcţie, nu a trecut de plenul reunit al celor două Camere.

Parlamentarii PSD şi PDL au boicotat votul şi nici măcar nu au stat în sala de plen, aşa că jurnalistul a primit doar 174 de voturi din cele 291 necesare.

După asta, Crin Antonescu a anunţat că nu va mai ieşi în conferinţe de presă alături de Victor Ponta, pe care l-a catalogat drept „mincinos".

Mai mult, liderul PNL l-a inclus pe premier, alături de Traian Băsescu, în categoria oamenilor politici care „se scuipă în public" şi apoi apar împreună cu cel cu care s-au certat.

"În momentul în care am ajuns în situaţia de a ne face unul pe altul mincinos, şi numai unul e mincinos, nu sunt amândoi, este indecent să mai pozăm în cuplu politic în faţa cetăţenilor, măcar la nivelul imaginii. Lucrăm, ne întâlnim, decidem, dar conferinţe de presă împreună şi concerte de presă nu mai dăm", a argumentat Antonescu.

Crin Antonescu spune că ceea ce s-a întâmplat la votul pentru Rareş Bogdan este o nouă dovadă despre cine minte şi cine îşi ţine cuvântul în USL.

Citiţi şi Crin Antonescu, despre despărţirea de Ponta: Obişnuiţi-vă!

Antonescu: USL este într-o situaţie grea. Va fi foarte greu să mergem mai departe

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Victor Ponta
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close