Antena 3 CNN Politică Validarea lui Rareş Bogdan la şefia TVR, respinsă de Parlament din lipsă de cvorum. "E o bătaie de joc"

Validarea lui Rareş Bogdan la şefia TVR, respinsă de Parlament din lipsă de cvorum. "E o bătaie de joc"

Validarea lui Rareş Bogdan la şefia TVR, respinsă de Parlament din lipsă de cvorum. "E o bătaie de joc"
de M.Z.    |    17 Dec 2013   •   17:37
Update 16.45 Rareş Bogdan, propus de PNL pentru poziţia de preşedinte director general interimar al TVR, a anunţat marţi că îşi retrage candidatura pentru această poziţie, după ce în plenul celor două Camere ale Parlamentului nu au întrunit voturile necesare pentru a fi validat.

"A fost războiul politic dintre PNL şi PSD. Dacă cei de la PSD aşa consideră... Eu vă pot spune acum că nu voi veni pe 30 (decembrie - n.r.) , nu mă interesează să mă tot plimb la Parlament (...) Am treabă, nu vin pe 30, am terminat", a afirmat Rareş Bogdan, citat de  Mediafax.

El a fost întrebat dacă îşi retrage candidatura pentru şefia TVR.

"Absolut, e o bătaie de joc. Deci, parlamentarii României au dovedit încă o dată, cei din PSD şi din PDL au făcut o alianţă, o coaliţie ad-hoc, nu mă aşteptam de la UDMR, le mulţumesc celor trei care au votat pentru mine", a mai precizat Bogdan.

Rareş Bogdan a mai afirmat că a vorbit cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, după votul din Parlament şi acesta "era negru, era supărat, a considerat că Victor Ponta nu a respectat înţelegerea".

El a afirmat că a avut o discuţie şi cu premierul Victor Ponta, care i-a spus că "România merge înainte".


Valentin Nicolau este propunerea PSD pentru şefia televiziunii publice.

Noul şef al TVR îl va înlocui pe Claudiu Săftoiu, care a demisionat cu puţin timp înainte ca raportul de activitate al TVR să fie respins de Parlament.

O altă ceartă a fost ieri în USL, dar nu pe această temă. Ponta l-a atacat pe Antonescu: Şi-a minţit colegii. Antonescu: Am spus mereu adevărul. Nu-i permit lui Ponta să mă facă mincinos

Citiţi şi Antonescu: USL este într-o situaţie grea. Va fi foarte greu să mergem mai departe

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Crin Antonescu scandal usl
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close