x close

Fii alături de noi!

Băsescu îl ia peste picior pe Iohannis: Va urmări cu atenţie și îngrijorare ce se întâmplă la Bruxelles

de 05 Mar 2016   •   00:47
Băsescu îl ia peste picior pe Iohannis: Va urmări cu atenţie și îngrijorare ce se întâmplă la Bruxelles 72
Foto: Intact Images
Fostul președinte Traian Băsescu îl ironizează pe actualul șef al statului Klaus Iohannis care, în ultima vreme, pare că a făcut un obicei din a spune că ”urmărește cu atenție și îngrijorare” evenimentele importante.
 

Într-o postare făcută vineri seara pe contul de Facebook, Traian Băsescu spune că ”Pe 7 Martie, Iohannis va urmări cu atenţie ce se întîmplă la Bruxelles”, la consiliul unde l-a delegat pe premierul Dacian Cioloș să participe.
 
”În mod cert, Preşedintele Iohannis putea să-şi regleze vizita din Israel luînd în calcul plecarea de la Bruxelles în loc de Bucureşti. Aşa însă, îi va rămîne să urmărească cu atenţie şi, eventual, cu oarecare îngrijorare ce se întîmplă la Bruxelles şi care va fi soarta Uniunii Europene”, a scris Traian Băsescu. 
 
 
Pe 7 Martie, Iohannis va urmări cu atenţie ce se întîmplă la BruxellesConsiliul din Octombrie 2015 – participă...

Posted by Traian Băsescu on 4 Martie 2016
poza

Actualitate

Raed Arafat la Q&A: Relația cu premierul este foarte OK

SMURD-ul este subiectul unei noi anchete guvernametale, a arătat Alessandra Stoicescu, sâmbătă, la Q&A. Este aceasta o mișcare îndreptată împotriva lui Raed Arafat? Este cineva care îl vr...

25 Iun 2016  •  22:01

poza

Show

Voi cu Voicu. Cristian Țânțăreanu: Nu am dat în viața mea o floare, nu am spus te iubesc. Mi se pare imposibil

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu și Adriana Bahmuțeanu au fost invitații Mirelei Voicu la o discuție necenzurată despre frumusețe și despre operațiile estetice la bărbați. ”Am făcut o...

25 Iun 2016  •  21:07

sati