Antena 3 CNN Politică Băsescu, reacție furibundă la acuzațiile ginerelui lui Ceaușescu: „Familia lui era miezul Securității”

Băsescu, reacție furibundă la acuzațiile ginerelui lui Ceaușescu: „Familia lui era miezul Securității”

Băsescu, reacție furibundă la acuzațiile ginerelui lui Ceaușescu: „Familia lui era miezul Securității”
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Mai 2017   •   20:24

Fostul președinte Traian Băsescu a reacționat, la un post de televiziune, la dezvăluirile lui Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceauşescu, de la Sinteza Zilei, după ce acesta l-a numit ”omul securității”:

„Ce a spus ginerele fostului președinte Ceaușescu este o minciună. Nu noi angajam nave de transport. În ceea ce privește protecția securității, pentru așa o prostie pentru o poveste ca cea debitată de dl Oprean te spânzura pe vremea lui Ceaușescu. Cum să angajezi un vapor să-l încarci cu blugi și țigări. Astea-s fabulații.  (...) Niciodată angajările de nave nu se făceau prin altă parte decât de la Navrom Constanța. (...) Pe mine mă surprinde altceva, omul ăsta vine și aruncă niște mizerii, dar n-a făcut niciun gest că regretă uciderea socrilor lui. Sau are tupeul să vorbească de Securitate, când familia lui era miezul Securității. Ce poți să spui despre un om care face asemenea declarații”, a tunat Traian Băsescu, potrivit stiripersurse.ro.

×
Subiecte în articol: mircea oprean
Parteneri
Româncă, pion important al cartelului de droguri Sinaloa din Spania
x close