Antena 3 CNN Politică George Becali: Am demisionat din PNL, dar nu demisionez din Parlament. Nu am făcut "acea faptă" pentru care am fost condamnat

George Becali: Am demisionat din PNL, dar nu demisionez din Parlament. Nu am făcut "acea faptă" pentru care am fost condamnat

George Becali: Am demisionat din PNL, dar nu demisionez din Parlament. Nu am făcut "acea faptă" pentru care am fost condamnat
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    18 Feb 2013   •   16:11
Update 17.00 - Deputatul George Becali a vorbit luni în plenul Camerei, anunţând că a demisionat din PNL şi că rămâne afiliat grupului liberal şi USL, el arătând că nu demisionează şi din Parlament şi că stă drept în faţa ţării, a Parlamentului şi a lui Dumnezeu.

"Vă anunţ demisia mea ca membru PNL. Vreau să vă spun că rămân afiliat grupului PNL şi USL, adică ideilor pentru care am luptat în campania electorală", a spus Becali.

El a ţinut să le răspundă celor care îl vor întreba de ce nu demisionează şi din Parlament.

"Unii vor spune şi probabil presa de ce nu-şi dă demisia din Parlamentul României. Atunci am să vă răspund aşa: unchiul meu a fost condamnat 25 de ani. După 15 ani, când a venit de la puşcărie, a fost întrebat: . Şi a spus aşa: ", a spus Becali în plenul Parlamentului.
_____________________________________

Deputatul George Becali a declarat, luni, că îşi va anunţa demisia din PNL în plenul Camerei Deputaţilor şi că va rămâne parlamentar independent afiliat la grupul USL, precum şi membru din partea Uniunii în Comisia juridică.

"Îmi voi da demisia în plenul Camerei Deputaţilor din PNL. Voi rămâne membru afiliat USL-PNL, în Comisia juridică membru din partea PNL-USL din care am câştigat în alegeri şi independent", a spus Becali, potrivit Mediafax.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat în urmă cu o săptămână că George Becali a demisionat din PNL şi va activa ca parlamentar independent.

Întrebat cum vede parteneriatul cu Becali în continuare, liderul PNL a răspuns: "Nu ştiu cine a vorbit în afară de dumneavoastră de parteneriat între mine şi Gigi Becali. A fost o relaţie normală, civilizată, politică şi umană".

Anterior, Becali spusese, după ce a fost condamnat de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu suspendare, că vrea să demisioneze din PNL pentru a nu-i face rău preşedintelui Crin Antonescu, dar a precizat că va rămâne în partid, dacă şeful PNL îi va cere asta.

George Becali a fost condamnat definitiv de instanţa supremă, la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru sechestrarea celor care i-au furat limuzina, pedepse similare fiind dispuse şi în cazul gărzilor sale de corp.






×
Subiecte în articol: George Becali becali condamnat
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close