Antena 3 CNN Politică Candidatura lui Diaconescu la Târgu Jiu, în acelaşi colegiu cu Ponta, înregistrată la BEJ Dolj

Candidatura lui Diaconescu la Târgu Jiu, în acelaşi colegiu cu Ponta, înregistrată la BEJ Dolj

Candidatura lui Diaconescu la Târgu Jiu, în acelaşi colegiu cu Ponta, înregistrată la BEJ Dolj
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    30 Oct 2012   •   22:40

Candidatura liderului PP-DD, Dan Diaconescu, pentru un mandat de deputat în Colegiul 6, Târgu Jiu, unde candidează şi preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost înregistrată oficial, marţi seară, la Biroul Electoral Judeţean Gorj, informează Mediafax.

Candidatura lui Diaconescu a fost depusă de secretarul general al filialei gorjene, consilierul judeţean Niculina Mocioi, care, la rândul său, candidează pentru un post de deputat pentru Colegiul 5, zona Rovinari - Ţicleni - Târgu Jiu.

Principalii contracandidaţi ai lui Dan Diaconescu în Colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor sunt liderul PSD, Victor Ponta, şi consilierul municipal PDL Nicolae Daviţoiu, care este şi preşedintele PDL Târgu Jiu.

Liderul PP-DD Dan Diaconescu a anunţat, marţi seară, că va candida pentru un mandat de deputat la Târgu Jiu, în colegiul în care candidează şi premierul Victor Ponta. Patronul OTV, Dan Diaconescu, a anunţat încă de la începutul lunii că va candida oriunde în colegiul prim-ministrului Victor Ponta.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, şi-a depus, marţi seara, candidatura la Biroul Electoral Judeţean Gorj, pentru un nou mandat de deputat în Colegiul 6, Târgu Jiu.

Premierul Victor Ponta candidează pentru al treilea mandat consecutiv la Camera Deputaţilor în Colegiul 6 Târgu Jiu, marţi fiind ultima zi în care acesta îşi mai poate înregistra, în termenul legal, candidatura la Biroul Electoral Judeţean Gorj.



×
Subiecte în articol: Dan Diaconescu Dan Diaconescu
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close