Antena 3 CNN Politică Ponta şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de parlamentar de Gorj: "Nu am nicio problemă de contracandidaţi"

Ponta şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de parlamentar de Gorj: "Nu am nicio problemă de contracandidaţi"

Ponta şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de parlamentar de Gorj: "Nu am nicio problemă de contracandidaţi"
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    30 Oct 2012   •   18:33

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, şi-a depus, marţi seara, candidatura la Biroul Electoral Judeţean Gorj, pentru un nou mandat de deputat în Colegiul 6, Târgu Jiu.

Victor Ponta a mărturisit că are emoţii acum şi că are emoţii mai ales pentru 2016, când vrea să vadă dacă oamenii vor mai fi mulţumiţi de el.

"Eu nu am contracandidaţi aici, singurul efort este să-i conving pe oameni să mă ţină în echipă (...), e important să aibă încredere oamenii în noi în continuare", a spus liderul social-democraţilor.

Întrebat cum este posibilă candidatura liderului PP-DD, Dan Diaconescu, în judeţul Gorj, în acelaşi colegiu cu el, şeful PSD a spus că nu ştie cine candidează şi că nu are nicio problemă în acest sens.

"Eu nu ştiu cine candidează şi repet nu am nicio problemă. Eu, unul, n-am nicio problemă de contracandidaţi, ci doar vreau să-i conving pe oameni că echipa din 2004 merge mai departe", a declarat Ponta.

Premierul Victor Ponta candidează pentru al treilea mandat consecutiv la Camera Deputaţilor în Colegiul 6 Târgu Jiu, marţi fiind ultima zi în care acesta îşi mai poate înregistra, în termenul legal, candidatura la Biroul Electoral Judeţean Gorj.

Preşedintele PPDD, Dan Diaconescu, va fi contracandidatul şefului PSD, Victor Ponta, în colegiul 6 din Gorj. Patronul OTV, Dan Diaconescu, a anunţat încă de la începutul lunii că va candida oriunde în colegiul prim-ministrului Victor Ponta.





×
Subiecte în articol: Victor Ponta Dan Diaconescu
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close