Antena 3 CNN Politică Dan Diaconescu, contracandidatul lui Ponta la Gorj

Dan Diaconescu, contracandidatul lui Ponta la Gorj

Dan Diaconescu, contracandidatul lui Ponta la Gorj
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    30 Oct 2012   •   16:38

Preşedintele PPDD, Dan Diaconescu, va fi contracandidatul şefului PSD, Victor Ponta, în colegiul 6 din Gorj. Premierul îşi va depune astăzi candidatura, în timpul unei vizite în colegiul său a unui oaspete important, preşedintele parlamentului European, Martin Schulz.

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a anunţat încă de la începutul lunii că va candida oriunde în colegiul prim-ministrului Victor Ponta.

USL a depus dosarele candidaţilor şi în colegiile din ţară. Aspiranţii la un fotoliu de parlamentar au spus că-şi vor respecta promisiunile în faţa alegătorilor şi că vor o campanie curată.

Crin Antonescu şi Liviu Dragnea şi-au depus împreună candidaturile într-un colegiu din Teleorman. Liderul PNL doreşte un fotoliul de senator, iar social-democratul, unul de deputat.

"E prima dată când candidez la parlamentare, acum candidez pentru o bucăţică de judeţ, e un moment important, sunt onorat că Antonescu candidează în Teleorman, că merge cu mine", a spus secretarul general al social-democraţilor, Liviu Dragnea.

La Constanţa, candidaţii USL au aşteptat cu emoţii să le fie verificate actele de către preşedintele Biroului Electoral Judeţean.

"Am să vă asigur că o să fac eu tot ce-mi stă în putinţă", susţine Mădălin Voicu, candidat în Colegiul 10 Camera Depuţatilor.

"Avem o echipă puternică, USL e cea mai performantă construcţie", este de părere Alexandru Mazăre, candidat în Colegiul 3 din Senatul României.

Dosarele sunt analizate de şefii Birourilor Electorale Judeţene (BEJ), iar validarea oficială a candidaturilor va fi făcută de tribunalele din întreaga ţară.






×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close