Antena 3 CNN Politică Răspunsul lui Dacian Cioloș, după ce Vlad Alexandrescu a acuzat că a fost "intimidat" de colegi din Guvern

Răspunsul lui Dacian Cioloș, după ce Vlad Alexandrescu a acuzat că a fost "intimidat" de colegi din Guvern

Răspunsul lui Dacian Cioloș, după ce Vlad Alexandrescu a acuzat că a fost "intimidat" de colegi din Guvern
Sursa foto: Foto: Facebook / Dacian Ciolos
30 Apr 2016   •   19:28

Premierul Dacian Cioloș a reacționat, sâmbătă, pe contul de Facebook, după ce ministrul demisionarm al Culturii, Vlad Alexandrescu, a explicat, într-un comunicat, că „a fost intimidat direct” de un coleg de guvern.

Vlad Alexandrescu mai spune că faptul că s-a pronunţat în favoarea retragerii imediate a titlurilor de doctor în cazuri de plagiat notorii i-a adus o adversitate a acelor miniștri care erau implicați.

Premierul Cioloș a scris pe Facebook că dacă Alexanrescu are ceva de spus direct, ar trebui să o facă.

"Legat de ultimele discuții in jurul demisiei Ministrului Culturii : E pacat că domnul Alexandrescu a ales să termine in acest fel. E alegerea dumnealui. Iar dacă domnull Alexandrescu are ceva de spus, să o facă. Mă întreb de ce nu a făcut-o până acum, și de ce nu mi-a comunicat mie sau în guvern situațiile cu care susține că s-a confruntat. Viața merge inainte. Reformele vor continua și in cultură și in alte domenii. Doresc tuturor sa găsească înțelepciunea de a respecta Sărbătorile de Paști. Marti voi trimite domnului președinte revocarea din functie a d-lui Alexandrescu si nominalizarea noului ministru. Caruia ii voi cere să continue reformele. In mod transparent și onest. Dar nimeni nu are proprietatea asolută a reformelor. Nici măcar eu. Fiecare însă, cred că trebuie să facem ceea ce ne dictează conștiința. Lumina Sărbătorilor de Paști să ne lumineze ființa. Și să așteptăm de la ceilalți să fie mai buni, prin efortul nostru al fiecăruia de a ne ameliora. Cu Dumnezeu spre noi înșine!"

 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close