Antena 3 CNN Politică CSM, acțiuni bizare după dezvăluirile despre judecătoarea Camelia Bogdan

CSM, acțiuni bizare după dezvăluirile despre judecătoarea Camelia Bogdan

CSM, acțiuni bizare după dezvăluirile despre judecătoarea Camelia Bogdan
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Feb 2016   •   18:06
Acţiuni bizare ale CSM după dezvăluirile făcute de Mugur Ciuvică în legătură cu judecătoarea dosarului Telepatia. Seara, în jurul orei 22:00 au fost făcute dezvăluirile în emisiunea lui Mihai Gâdea şi imediat, la ora 9 dimineaţa, au început să apară pe site-ul CSM declaraţii de avere şi de interese ale Cameliei Bogdan.

A fost pusă declaraţia cu pricina, în care apar banii de la un Ministerul Agriculturii prin intermediu unui SRL, dar mai apare o declaraţie de avere făcută la o lună distanţă în care suma respectivă nu mai apare dar apar alte două, de câte 1.000 de lei, de la Şcoala Naţională de Grefieri şi de la Societatea Autorilor şi Editorilor Români de Opere Ştiinţifice.

Adina Anghelescu a explicat că, totuși, situaţia nu se schimbă cu nimic în ceea ce o privește pe Camelia Bogdan.

“Am obținut un răspuns de la CSM, prin purtătoarea de cuvânt, doamna Pantazi, am întrebat ce s-a întâmplat cu această postare rectificativă, pentru că așa se numește ea, unde au mai apărut două sume, pe lângă acea sumă de 10.000 de lei, luată de doamna judecător. Esența este că nu avea voie să facă așa ceva, niciun magistrat nu are voie să primească bani, decât atunci când este formator la INML sau la școala de grefieri sau este cadru universitar. Doamna Pantazi mi-a explicat că în momentul în care GIP a lansat această dezvăluire, a doua zi s-a dus la Direcția de Resurse Umane, pentru că acolo sunt stocate peste 8.000 de declarații de avere și că ei nu au postat toate aceste declarații și că, pentru ca ele toate să fie postate electronic, ar trebui mai întâi anonimizate. Și și-au dat seama că mai există și aceste două declarații care lipseau de pe site.

Asta nu schimbă esența, judecătoarea Camelia Bogdan va răspunde în fața Inspecției Judiciare și vom vedea și noi până unde se va merge. Până acum nu am auzit vreo autosesizare de la ANI, pentru că e vorba clar de un conflict de interese. Și atunci ANI ar fi trebuit să se sesizeze. Fiind vorba de un magistrat care judecă și dă decizii pe destinele oamenilor, ar trebui să fie cu atât mai rapidă verificarea și rezultatul.”
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close