Antena 3 CNN Politică Daniel Zamfir: "Dragi PNL-iști, cu fundul-n două luntri, nu mai merge"

Daniel Zamfir: "Dragi PNL-iști, cu fundul-n două luntri, nu mai merge"

Dragi PNL-iști, cu fundul-n două luntri, nu mai merge, afirmă senatorul PSD Daniel Zamfir, după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora lideri liberali "i-au reproșat președintelui Ciucă că partidul e la cheremul PSD".

Daniel Zamfir: "Dragi PNL-iști, cu fundul-n două luntri, nu mai merge"
Sursa foto: Facebook/ Daniel Zamfir
de Georgiana Adam    |    04 Sep 2023   •   11:11

"Dragi PNL-iști, cu fundul-n două luntri, nu mai merge. Aflăm de la ședința PNL că majoritatea liderilor i-au reproșat președintelui Ciucă că partidul e la cheremul PSD.", scrie pe Facebook Daniel Zamfir.

"Liderii ăștia care-i reproșează lui Ciucă, se fac că uită că tot ei erau liderii care erau în echipacastigatoare a lui superman care și-a asumat în PNRR să facă fix reformele fiscale pe care premierul Ciolacu e obligat să și le asume acum că să luăm banii din PNRR.

Aud acum de la unii liberali că nu vor să încalce nu știu ce principii liberale și că au o linie roșie. Păi, linia asta roșie de care vorbesc, nu puteau să o pună pe masă Comisiei Europene la negocierea PNRR?", scrie pe Facebook Daniel Zamfir.

Senatorul PSD afirmă că premierul Marcel Ciolacu "nu se joacă de-a guvernarea".

"Ghinion! Premierul Ciolacu nu se joacă de-a guvernarea. Și nici nu face jocuri politice. Stabilitatea țării e mai importantă decât orice calcul politic acum. Dragi colegi liberali, hotărâți-vă!

După cele două accidente istorice din istoria partidului, Orban și Cîțu, pe care chiar voi i-ați rejectat, nu duceți în desuetudine și noțiunea de răspundere! Ori vă asumați acum ceea ce liderul vostru Cîțu a negociat, în numele României, cu Comisia Europeană, ori nu vă deosebiți cu nimic de gloată de palavragii useriști și auriști", încheie Zamfir.

×
Subiecte în articol: Daniel Zamfir PSD
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close