x close

Fii alături de noi!

Deziluzia optică: Minciuna are mustăţi scurte

de 03 Feb 2016   •   23:05
Liviu Dragnea, minţit că toată lumea vrea alegerea primarilor, într-un singur tur de scrutin. La Dragnea era normal ca toată lumea să mintă, doar vine după Ponta. Liviu Dragnea i-a avut şefi pe Traian Băsescu şi pe Victor Ponta. A învăţat să mintă de la cei mai buni. 
 
Dacă rămânea la PDL, asculta numai de Blaga. La PSD, ascultă şi de Iohannis. Singurii cu care se înţelege foarte bine sunt UDMR-iştii, că şi el şi UDMR-iştii vorbesc limba română la fel de prost.

Emisiunea "Deziluzia optică" vă prezintă politicienii într-una dintre puţinele ipostaze în care nu mint: în poze. Şi cum de multe ori o poză face cât o mie de cuvinte, vă invităm în fiecare zi să-i vedeţi pe oamenii politici aşa cum nu şi-ar dori să fie văzuţi: aşa cum sunt în realitate.
 
O emisiune neîncrâncenată, prezentată cu umor de Felix Rache.
 
poza

Actualitate

O ploaie de 30 de minute a transformat parcarea unui mall în piscină

Parcarea unui mall din Bacău s-a transformat în piscină după o ploaie torențială de 30 de minute. Un bărbat a profitat de moment și s-a apucat să înoate în parcarea plină de...

26 Iun 2016  •  16:04

poza

Show

Nicoleta Luciu, despre relația cu soțul ei: Face foarte rar asta

Nicoleta Luciu a mărturisit că este complimentată foarte rar de soțul ei Zsolt Csergo, deși în 1999 frumuseţea ei a fost apreciată şi răsplătită cu titlul de ”Miss România”, potrivit ca...

26 Iun 2016  •  15:45

sati