Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: Nu există niciun motiv pentru schimbarea preşedintelui Camerei Deputaţilor

Elena Udrea: Nu există niciun motiv pentru schimbarea preşedintelui Camerei Deputaţilor

Elena Udrea: Nu există niciun motiv pentru schimbarea preşedintelui Camerei Deputaţilor
Sursa foto: Foto: INTACT Images
18 Feb 2012   •   13:52
Vicepreşedintele PDL, Elena Udrea, a declarat sâmbătă că „nu există niciun motiv” pentru schimbarea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase şi că solicitările PSD şi PNL în acest sens sunt doar „pretexte”, conform Mediafax.

„Nu cred că se poate vorbi despre schimbarea Robertei Anastase. Nu există niciun motiv pentru asta. Eventual, s-ar fi putut discuta, nu ştiu, acum un an, când s-au pronunţat toate instituţiile pe legalitatea atitudinii doamnei preşedinte şi, în plus, Legea pensiilor, pe care ei o invocă în argumentarea solicitărilor, a trecut, s-a întors în Parlament şi a doua oară a trecut cu votul parlamentarilor. Deci, este un pretext, aşa cum sunt şi celelalte”, a arătat Udrea.

Oficialul a declarat şi că reprezentanţii opoziţiei nu ştiu cum să facă să revină în Parlament şi, de aceea, caută pretexte.

„Probabil că acum nu ştiu cum să facă să revină în Parlament şi caută pretexte”, a spus Udrea.

„Pretexte, pentru că nu poţi spune că te deranjează faptul că Guvernul Emil Boc a avut asumări de legi în Parlament atât timp cât cinci dintre asumările invocate erau făcute pe vremea când PSD era la guvernare, în 2009, şi în plus, ori de câte ori a fost o lege importantă, PSD şi PNL au plecat de la plen.

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close