Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: Spre deosebire de domnul Blaga, eu nu cer semnături pe relaţii personale

Elena Udrea: Spre deosebire de domnul Blaga, eu nu cer semnături pe relaţii personale

Elena Udrea: Spre deosebire de domnul Blaga, eu nu cer semnături pe relaţii personale
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Mar 2013   •   16:13

Elena Udrea a declarat că, în privinţa candidaturii la preşedinţia PDL, ea are, spre deosebire de Vasile Blaga, o altă strategie, care înseamnă un alt mod de a face politică, şi anume să obţină susţinerea membrilor de partid pe viziunea sa, şi nu să ceară semnături pe baza relaţiilor personale.
   
"Eu, spre deosebire de domnul Blaga, am avut o altă strategie, care înseamnă şi un alt mod de a face politică, şi anume am considerat că susţinerea pe moţiunea pe care o prezint trebuie să fie cu adevărat o susţinere pentru viziunea mea pentru PDL, şi nu o susţinere legată de persoană", a precizat Udrea, duminică, la depunerea candidaturii sale la preşedinţia PDL.
   
"Dacă rogi colegii să semneze o hârtie şi nu le prezinţi moţiunea înainte înseamnă că semnătura lor nu este pe viziune, ci pe o relaţie personală, bazată pe o rugăminte la care dau curs", a adăugat Udrea.
   
Ea a mai spus că îşi doreşte ca susţinerea să o aibă de la liderii de organizaţii, dar mai ales de la baza partidului şi să fie "pe viziune, şi nu legată de Elena Udrea".

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Top 5 prezidențiabili 2024. Cele mai vehiculate nume pentru Cotroceni
x close